Onze geliefde Hendriëtte Ligeon is uit ons midden gerukt – foto’s

Hendriëtte Ligeon Suriname mama

Mama, tante Shette! U hebt ons echt verrast en dit doet zeer. Het lijkt nog steeds op een droom.

Hierbij maken families Spier, Ravenberg en Ligeon bekend dat Hendriëtte Ligeon te vroeg is heengegaan. Ze mocht maar 56 jaar worden. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en condoleances voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen de diep bedroefde achterblijvers heel veel sterkte, helpen jullie mee met de condoleances?

Wanneer je iemand missen moet, niet voor even, maar voorgoed, dan valt het heel erg zwaar ja, dat is gewoon heel naar. Nooit meer samen kunnen praten, een leegte die is achtergelaten, verdriet en een groot gemis als iemand er niet meer is. Wat blijft zijn de herinneringen, dat worden hele waardevolle dingen om te bewaren, veilig en apart op een speciaal plekje in ons hart.

Met heel veel pijn in ons hart maken wij, de families Spier, Ravenberg en Ligeon, bekend dat op zaterdag 9 oktober 2021 uit ons midden is weggerukt. Onze lieve, zorgzame en goedlachse dochter, moeder, grootmoeder, vrouw, zus en tante :

Hendriëtte Cristine Ligeon

In de leeftijd van 56 jaar.
Ze stond bekend als tante Shette

Mama, tante Shette! U hebt ons echt verrast en dit doet zeer. Ga maar in vrede lieve schat
Rest in Heaven beautiful soul.
We houden heel veel van u

Bijzonderheden omtrent de uitvaart worden nader bekend gemaakt. Geef het door aan belangstellenden. 

Contactnummers: 8740847 / 8967575. 

Hendriëtte Ligeon Suriname mama

Hendriëtte Ligeon Suriname mama Hendriëtte Ligeon Suriname mama

Hendriëtte Ligeon Suriname mama