Fotoreportage – Onze lieve Achelle Vangeene uit Paramaribo is er niet meer

Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00

Ze mocht maar 50 jaar jong worden! Hepen jullie mee met de condoleances?

Gemeente Yeshua Breakthrough Ministries maakt hierbij het trieste bericht omtrent het overlijden van de lieve Achelle Vangeene bekend. Ze was dochter van Edwina Kendo en Markus Vangeene. Let op: Maandag 11 oktober is de begrafenis. Bekijk het bericht en de uitgebreide fotoreportage voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de gemeenteleden, al haar familieleden, vrienden en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit vroege verlies.

Onze lieve

Achelle Vangeene

Achelle Vangeene Paramaribo Suriname

is er niet meer.
Ze overleed op vrijdag 1 oktober 2021 op de leeftijd van 50 jaar.

Ze was dochter van Edwina Kendo en Markus Vangeene
In leven was zij verbonden aan de gemeente Yeshua Breakthrough Ministries als werkster, zangdienstleidster en kinderclubleidster.

Uitvaart

De singi bakadina was op zaterdag 9 oktober 

De uitvaartdienst is op maandag 11 oktober 2021 in de aula van Huize Ashiana a/d Lalarookhweg te Paramaribo. Gelegenheid tot afscheid nemen is van 2.30u tot 3u nm. Waarna de dienst zal aanvangen.
De begrafenis vindt plaats om 4.30 te Annet’s Hof a/d J Lachmanstr. 

Namens de leiding van de Gemeente olv. Pastor Archibald Pinas
Rust zacht lieve Achelle

Bekijk hier de uitgebreide fotoreportage en geef het door aan belangstellenden:

Achelle Vangeene Paramaribo Suriname

Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00

Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00

Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00

Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00

Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00 Achelle Vangeene Paramaribo Suriname 00