Video – Politie Nederland zoekt getuigen na dood ‘Kempi’

kempi opsporing politie Nederland 1 delft 58-jarige man

De 58-jarige ‘Kempi’ is in Nederland overleden. De politie gaat uit van een misdrijf en doet onderzoek naar het incident. Ze is opzoek naar getuigen en beeldmateriaal.

De overleden man is volgens bekenden een hele lieve man die klaarstond voor meerdere mensen, ook voor de verdachte (foto van verdachte in het bericht). Bekijk het bericht en de video. Geef het door aan een ieder wellicht kunnen ze de politie helpen met deze zaak. Het kan zijn dat iemand iets gezien of gehoord heeft. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Politie Nederland schreef: Onderzoek naar steekincident met dodelijke afloop. Delft – De politie kreeg maandagavond 4 oktober rond 20.30 uur een melding dat er een gewond persoon lag op de galerij bij een woning aan de Burgwal. Toegesnelde agenten troffen daar een man met steekwonden aan en startten direct de reanimatie. Ook een Mobiel Medisch Team verleende eerste hulp. Het zwaargewonde slachtoffer, een 58- jarige man uit Delft, overleed ter plaatse. De politie gaat uit van een misdrijf.

Agenten zochten in de omgeving van de galerij naar verdachte personen. Ook een Team Hondensurveillance werd daarbij ingezet. Er werden daarbij geen verdachten aangetroffen. De politie zette de omgeving rondom de galerij af en forensisch rechercheurs zochten naar sporen. Inmiddels is een Team Grootschalige Opsporing geformeerd om de toedracht naar het overlijden van het slachtoffer te onderzoeken.

Dinsdagochtend 5 oktober meldde een 30-jarige man uit Foxhol zich bij een politiebureau. Agenten hielden de man aan en zijn betrokkenheid bij de dood van het 58-jarig slachtoffer wordt nader onderzocht. De verdachte zit in beperkingen en hij mag daarom alleen contact hebben met zijn advocaat.

kempi opsporing politie Nederland 1 delft 58-jarige man 2

Iets gezien of gehoord? De politie zoekt mensen die getuigen zijn geweest van dit misdrijf. Zag u dinsdagavond 4 oktober in de omgeving van de Burgwal verdachte personen? Of hebt u tips of informatie over de toedracht van dit geweldsmisdrijf die kunnen leiden naar de dader(s)? Neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Beelden gezocht. Hebt u een beveiligingscamera hangen in de omgeving van de Burgwal? Of een ringdeurbel die opnames maakt? Of een werkende dashcam in uw auto die daar geparkeerd stond? Kijk uw beelden dan terug of hier verdachte personen op staan. Deze beelden kunnen ons helpen dit misdrijf op te lossen. Bel met 0900-8844 als u over bruikbare beelden beschikt. De camerabeelden kunt u ook direct naar de politie sturen via deze link. Klik hier

Boevennieuws schreef het volgende: Bekenden van het slachtoffer melden aan Boevennieuws dat de man die is doodgestoken Franklin is, maar hij wordt door iedereen ‘Kempi’ genoemd. Hij zou de verdachte in huis hebben genomen, omdat deze geen dak boven zijn hoofd had. Uiteindelijk is hij door hem neergestoken.

Bekijk hier de video van het incident:

Foto’s en namen komen uit het gedetailleerde bericht van Boevennieuws: Klik hier