Fernald krijgt 18 jaar cel voor doden vriendin Christina – foto’s

vriend zoontje Suriname Paramaribo

“Mi o sori yu’ zei hij en stak zijn vriendin meerdere keren”

De prachtige Christina, doodgestoken door haar vriend na een ruzie op een feestje te Commewijne vorig jaar. Haar zoontje trof haar dood aan in het appartement waar ze woonden.  De rechter heeft Fernald veroordeeld tot 18 jaar celstraf. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook de foto’s en geef het door aan belangstellenden. Hij moet 18 jaar brommen, maar haar zoontje ziet zijn moeder nooit meer terug. Hoe moet hij dit verwerken?

Rechter Maureen Dayala heeft deze week de strafeis en alle bewijsmiddelen van het Openbaar Ministerie (OM) overgenomen. Volgens de rechter was er wel degelijk opzet in het spel. Fernald verklaarde dat hij haar helemaal niet dood wilde hebben, maar de rechter zegt toch iets anders: Opzet. Ze zegt dat de man uit was op de dood van het slachtoffer: De 33-jarige Christina Bisnath.

Het stel kreeg ruzie op een feestje te Commewijne. Ze verlieten het feest afzonderlijk. Toen haar zoon thuiskwam ontdekte hij het lichaam van zijn moeder. De volgende dag meldde vriend Fernald zich bij de politie en bekende dat hij zijn vriendin, waar hij al 6 jaar een relatie mee had, om het leven had gebracht. Aldus het officiële politiebericht.

Hij heeft met een mes meerdere keren in het lichaam van het slachtoffer gestoken. De rechter zegt zelfs dat er sprake  is van voorbedachte rade. Uit onderzoek is gebleken dat Fernald zijn vriendin Christina met de dood had bedreigd. Hij zei onder meer ‘mi o sori yu’ en pakte het mes en stak haar meerdere keren in het lichaam.

Fernald is door de rechter veroordeeld tot achttien jaar celstraf vanwege moord op zijn partner.  Precies zoals de eerdere strafeis.

Bekijk onderstaande foto’s:

Christina Bisnath vriend

Lees ook:

Jongen treft dode moeder aan in appartement – vermoord door vriend -politie Suriname

Vriend van Christina Bisnath gaat mogelijk lange tijd achter tralies – foto’s