Politie Nederland hoopt lichaam Sumanta Bansi uit Suriname te vinden – foto’s

POlitie Suriname Nederland Studente Sumanta Bansi cover cover

Graven en zeven en hopen dat haar lichaam niet volledig opgelost is in zuur. Natuurlijk hoop je diep van binnen dat ze nog leeft, maar die onzekerheid is niet meer te houden voor haar geliefden. We wensen hen sterkte.

Het is een lange zoektocht naar het lichaam van de jonge studente uit Suriname. We zijn al jaren verder. Maar het ‘einde’ is hopelijk snel in zicht! De zwangere Sumanta Bansi verdween plotseling en de mogelijke vader van haar baby (foto met zijn vader), de man die haar in huis nam, is e hoofdverdachte. De politie geeft niet op. Ze zijn VANDAAG weer begonnen met een intensieve zoektocht. Bekijk het bericht voor meer informatie. Waarom praat niemand? Het is tijd om het meisje en haar familie rust te gunnen! Maar 1 ding is zeker: De waarheid komt echt wel boven water.

De Nederlandse media schreef: Politie in Nederland gaat opnieuw zoeken naar het lichaam van de vermiste studente Sumanta Bansi uit Suriname. Deze week zal er wederom intensief gezocht worden naar de zwangere studente uit Suriname. Er zal gezocht worden in recreatiegebied De Hulk, bij Hoorn in Nederland. Stichting Veteranen Search Team gaat de politie hierbij helpen.

De Hindoestaanse Studente uit Suriname, Sumanta Bansi, is sinds 2018 spoorloos. Ze was toen 22 en in verwachting, ze was voor de tweede keer zwanger van haar minnaar, Manodj B. Ze woonde in bij hem en zijn vrouw. Manodj is een getrouwde man.

Hij zou haar voor de tweede keer hebben bezwangerd. De eerste zwangerschap, zou ze, al dan niet onder dwang, hebben weggehaald. De tweede wilde ze volgens haar moeder behouden. Dat zou mogelijk de reden zijn van haar dood. De politie gaat er sterk vanuit dat haar verdwijning het gevolg is van een misdrijf. Manodj zit al een tijdje achter slot en grendel.

De politie gaat er helaas ook vanuit dat Sumanta niet meer in leven was. Maar ze hopen nog resten van haar lichaam te vinden. Hopelijk wel, want er zijn aanwijzingen dat het lichaam van Sumanta door de vader van haar ongeboren kind is opgelost in zuur, in een soort van bijtende soda. Alles kan dus ook helemaal opgelost zijn. Een nare gedachte.

POlitie Suriname Nederland Studente Sumanta Bansi cover cover

Dus vandaag begint de zoektocht, deze zal 5 dagen duren. Waarom weer zoeken in de Hulk terwijl eerdere zoektochten niets opleverden? De politie heeft het vermoeden dat Sumanta hier toch te vinden is. Volgens De Telegraaf heeft de politie aan de hand van telefoongegevens vastgesteld dat hoofdverdachte Manodj B. op 19 februari 2018 in dit gebied is geweest. Sumanta is mogelijk in de nacht van 18 op 19 februari vermoord. Er zal nu ook worden afgegraven en gezeefd, zegt het team.

Op goed geluk dus. Natuurlijk hoop je diep van binnen dat ze nog leeft, maar die onzekerheid is niet meer te houden voor haar geliefden. We wensen hen, in het bijzonder haar moeder, sterkte toe.

Lees onderstaande berichten voor meer foto’s en video’s:

Vandaag nieuwe zoektocht naar lichaam Surinaamse Sumanta Bansi in Nederland

Moeder Sumanta Bansi smeekt familie om de waarheid te vertellen – video’s

POlitie Suriname Nederland Studente Sumanta Bansi POlitie Suriname Nederland Studente Sumanta Bansi