Top-adviseur Eddy Jozefzoon dood in appartement Paramaribo – foto’s

jozefzoon appartement Paramaribo Suriname

Eddy Jozefzoon is overleden. Hij was in het verleden adviseur van oud-president Bouterse. Hij was ook 1 van de adviseurs van Ronnie Brunswijk.

Eddy zijn lichaam is aangetroffen in een appartement in Paramaribo binnenstad. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Bekijk de overige gedeelde foto’s en condoleances. We wensen zijn vrouw, gezinsleden en alle overige nabestaanden heel veel kracht toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

In de media:
Jozefzoon, oud raadsadviseur is er niet meer. Hij zou zijn overleden in zijn appartement in het appartementencomplex van het Cabell-gebouw in Paramaribo. Zijn echtgenote was bij hem.

Jozefzoon heeft ooit zijn Nederlands paspoort ingeruild voor de Surinaamse. Hij was in de jaren tachtig jarenlang ook adviseur van toenmalig rebellenleider Ronnie Brunswijk en gold als een van diens eerste adviseurs. Onder de regering Bouterse was hij raadadviseur en belast met de ordening van het onderwijs. (DWT)

Het is nog onduidelijk hoe hij is overleden. We wachten de officiële berichten af.

Bekijk onderstaande gedeelde berichten omtrent zijn dood:

jozefzoon appartement Paramaribo Suriname 4 jozefzoon appartement Paramaribo Suriname 4 jozefzoon appartement Paramaribo Suriname 4