Charlin Groenewoud is vandaag afgestudeerd – FHR Suriname

tienermoeder Suriname Paramaribo geslaagd Charlin Groenewoud 2

Kennen jullie deze knappe jongedame nog? Charlin Groenewoud, de tienermoeder uit Suriname die haar zwangerschap niet als excuus heeft gebruikt om te stoppen met leren.

4 jaar geleden was ze best geslaagd en daar is het niet bij gestopt! Ze is nu afgestudeerd aan de FHR! Fantastisch. Ze is een motivatie en een voorbeeld figuur voor andere jonge vrouwen/moeders. Bekijk het bericht en de felicitatie van haar vrienden en de families Groenewoud, Richards, Grootfaam en Elliot.  Like and share!

Wij zijn supertrots op onze dochter, zusje, nichtje en vriendin:

Charlin Groenewoud

 Onze Charlin is vandaag op 24-jarige leeftijd afgestudeerd van de FHR School of Business.

Wij vinden haar echt een doorzetter. 4 jaar geleden was zij best geslaagde van het Imeao. Tevens won zij de 3e plaats van de students Excellence Award. Ondanks zij tienermoeder was, heeft zij haar beste beentje voortgezet. Daar zijn we apetrots op

Gefeliciteerd Charlin.
You deserve it.
We houden heel veel van je.

Namens haar vrienden en de families Groenewoud, Richards, Grootfaam en Elliot

Charlin schreef 4 jaar geleden het volgende:
Ik was tienermoeder en heb mijn zwangerschap niet als excuus gebruikt om niet verder te gaan met school. Ik ben een sociaal bewogen mens en ik ben een doorzetter. Ik heb veel meegemaakt in het leven als tienermoeder en dat heeft mij gevoeliger gemaakt voor de moeilijkheden van anderen.

Ik ben ervan bewust dat niet alle tieners de positieve motivatie zullen hebben, maar ik zal er alles aandoen om anderen te blijven motiveren en hun moeilijke uitdagingen aan te gaan. Er zijn soms lange paden die we moeten bewandelen met teleurstellingen, moeilijke momenten en verdriet maar we worden er alleen maar sterker van. Ik ben nooit blijven zitten en ik zal me door blijven zetten tot het einde.

tienermoeder Suriname Paramaribo geslaagd Charlin Groenewoud 2 tienermoeder Suriname Paramaribo geslaagd Charlin Groenewoud 2

Lees ook:

Best geslaagd – Charlin Groenewoud

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.