Rust zacht Ilaisa Letterboom uit Paramaribo – foto’s

Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname

Waar ga je zo vroeg, schoonheid?

Op dit moment vindt de singi bakadina plaats van Ilaisa Letterboom. Ook bekend als Zoetebling Van Eijk! De jonge vrouw stond in de bloei van haar leven. Maar het lot heeft anders besloten. Morgen, woensdag 29 september 2021 vindt de uitvaart plaats te Paramaribo. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen haar familieleden en vele vrienden veel kracht toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Rip

Ilaisa Letterboom
Aka Zoetebling Van Eijk

Uitvaart

De singi bakadina is op dinsdag 28 september 2021 van 1800 uur tot 2000 uur aan de Sakamonistraat 37 te Latour Paramaribo

De begrafenis zal plaatsvinden op woensdag 29 september 2021 te Paramaribo. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden

Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname

Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname

Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname Ilaisa Aka Zoetebling Van Eijk Paramaribo Suriname