Onze lieve broer Evert Amiemba is heen gegaan in Suriname

Evert Amiemba broer Kwatta Paramaribo 1

โ€œBij ons was hij goed maar bij de Heer is hij beterโ€œ Onze lieve broer is plotseling van ons heengegaan. Helpen jullie mee met de condoleances?

De bedroefde familie maakt hierbij bekend dat hun geliefde Evert Amiemba er niet meer is. Plotseling verdween hij uit hun midden in de leeftijd van 59 jaar. Let op: De singie baka dina zal zaterdag gehouden worden in het BEP centrum. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

๐ˆ๐ค ๐ณ๐š๐ฅ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ง, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐๐ž ๐๐š๐๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐‡๐ž๐ž๐ซ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐ฅ๐ž๐ง.
๐๐ฌ๐š๐ฅ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ–:๐Ÿ๐Ÿ•.

๐Ž๐ฉ dinsdag 21 ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ ๐ข๐ฌ ๐ฉ๐ฅ๐จ๐ญ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐ฌ ๐ก๐ž๐ž๐ง๐ ๐ž๐ ๐š๐š๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง๐๐ž

Evert Amiemba .

Geboren op 3 april 1962
Overleden 21 september 2021
In de leeftijd van 59 jaar
Wonende aan de Hayariweg no. 32
(Een zijstraat van de Kwattaweg te Paramaribo)

๐‘๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐ณ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฅ๐จ๐›๐ข brada
๐‰๐ž ๐ฐ๐š๐ฌ ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐œ๐ก๐ญ rustige man.

Uitvaart

Op zaterdag 2 oktober 2021 zal er een singie baka dina gehouden worden te BEP centrum van 15.00u tot 20.00u

De uitvaart van onze lieve broer, neef oom, opa zal plaatsvinden op maandag 4 oktober 2021
Ter aarde stelling 15.00u:16.00u Mariusrust aan de Dokter Sophie Redmondstraat te Paramaribo. Let op: Daar zal er geen gelegenheid meer zijn voor afscheid!

Rust Zacht lieve broer

โ€œBij ons was je goed maar bij de Heer ben je beterโ€œ
Daar zal hij wonen, ginds achter de sterren daar in de Hemel ontmoet ze de Heer! Daar zijn geen tranen maar eeuwige blijdschap in het land der zaalโ€™ge treurt niemand meer

Namens,
De familie

Evert Amiemba broer Kwatta Paramaribo 1