Live video – Afscheid van onze collega Dhrampersad (Sunil) Nathoe – Politie Suriname

Sunil Nathoe politie Suriname Paramaribo

Hierbij maakt politie Suriname het overlijden van collega Dhrampersad Nathoe bekend. Sunil, zoals velen hem kennen, mocht maar 44 jaar jong worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Op dit moment nemen familie, vrienden en collega’s afscheid van hem in Paramaribo. Speciaal voor de mensen die er niet bij kunnen zijn is er een livestream. Je kunt het hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Let op de beelden en geluiden kunnen emotioneel overkomen. Wij van FamilieNieuws wensen zijn collega’s, familieleden en overige diep bedroefden veel sterkte.

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken.

Politie Suriname schreef het volgende:

Zoals wij door Adam allen sterven, zo zullen wij door Christus allen levend worden gemaakt.
1 Korintiërs 15:22

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op woensdag 22 september 2021 is heengegaan, de onderinspecteur van politie

NATHOE, Dhrampersad

In de leeftijd van 44 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau De Nieuwe Grond.

Sunil Nathoe politie Suriname Paramaribo

De crematie met aangepast korpseer vindt plaats op dinsdag 28 september 2021 om 14.00 uur op het crematie oord te Uitkijk. De uitvaartdienst en het nemen van afscheid geschiedt ten huize van de overledene aan de Sansanweg nummer 7 te Highway, vanaf 10.00 v.m. uur tot 12.00 uur v.m. Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot om 12.00 uur vanuit de Sansanweg naar zijn laatste werkplek te politiebureau De Nieuwe Grond. Hierna wordt er gereden naar het crematieoord te Uitkijk, alwaar het stoffelijk overschot met korpseer naar de crematieplek zal worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.


Gaat de video niet open? Klik dan hier om hem rechtstreeks via Youtube te bekijken.

Bekijk onderstaand bericht voor meer foto’s, video’s en condoleances:

Onder Inspecteur van Politie Sunil Nathoe plotseling heengegaan in Suriname – foto’s