Onze vader Romeo Emanuel Kabeli is er niet meer – video

Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo

De geliefde Romeo Kabeli is overleden

Hierbij willen zijn geliefden een ieder van harte bedanken voor hun steun en toeverlaat rondom zijn overlijden. Bekijk het bericht voor meer informatie, een video en gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin en de overige families Kabeli en Waterval heel veel sterkte met de verwerking van het grote verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Dankbetuiging

Op dinsdag 7-september 2021 is onze man, vader, schoon en grootvader

Romeo Emanuel Kabeli

door zijn Schepper naar huis geroepen.

Hij werd op 14 september 2021 naar zijn laatste rustplaats gebracht.

Wij hebben uw ondersteuning, hulp en oprechte liefde voor, tijdens en na het heengaan van onze lieve Romeo als zeer positief ervaren. Hiervoor zijn wij u heel erg dankbaar.

Vanwege de overweldigende belangstelling is het voor ons niet mogelijk geweest om iedereen persoonlijk van onze oprechte dank te betuigen.

Daarom zeggen wij uit de grond van ons hart tegen eenieder Gran Grantangi!

Bekijk de gedeelde foto’s en video en geef het door aan belangstellenden:

Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo Romeo Emanuel Kabeli Waterval Dank je wel Suriname Paramaribo