Video’s – 26-jarige Tessa uit Paramaribo laat baby van 2 maanden achter – Foto’s

Tessa Paramaribo Latour moeder

De opvallende en mooie Tessa Vonkel is overleden in haar woning in Paramaribo. Ze was net 2 maandjes geleden bevallen. Haar baby was met haar toen het gebeurde.  UPDATE: Inmiddels zou zijn vastgesteld dat er GEEN sprake van misdrijf. Helpen jullie mee met de condoleances?

Velen delen hun ongeloof, foto’s en herinneringen aan de parel die precies op haar 26ste verjaardag overleed. In plaats van Happy birthday, moeten we zeggen rust zacht. Bekijk het bericht met de vele video’s, mooie foto’s en condoleances en geef het door aan geïnteresseerden. Wij van FamilieNieuws wensen haar geliefden, haar baby en familieleden veel kracht en sterkte toe.

In de media schreven ze het volgende: Tessa, zou in de ochtend van haar 26ste verjaardag  zijn gevallen en overleden in haar woning te Latour in Paramaribo. De jonge vrouw laat een baby van 2 maanden achter. Haar vriend belde de politie. Een arts stelde de dood vast en haar lichaam is mee genomen voor onderzoek. Het is vooralsnog onduidelijk wat er precies is gebeurd. We wensen haar geliefden en baby’tje veel kracht en sterkte toe.

Ps,  Inmiddels zou zijn vastgesteld dat er GEEN sprake van misdrijf. Dat zou volgens de laatste berichten de patholoog na een gerechtelijke lijkschouwing hebben aangegeven op donderdag 30 september 2021

LATER MEER

Bekijk onderstaande foto’s en geef het door aan belangstellenden.

Tessa Paramaribo Latour moeder

Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder

Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder

Tessa Paramaribo Latour moeder Tessa Paramaribo Latour moeder