Mijn geliefde Rudi Milan is er niet meer

Rudi Milan Suriname Paramaribo 1

Mijn roepen bereikte Zijn oren

Mevrouw Carmelita Sabajo maakt mede namens het gezin bekend dat haar man Rudi Milan is overleden in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

In nood riep ik tot de Heer
Ik schreeuwde naar mijn God om hulp
In Zijn paleis hoorde Hij mijn stem
Mijn roepen bereikte Zijn oren
Psalm 28:7

Dankbaar dat wij hem in ons midden mochten hebben, maken wij bekend dat van ons op maandag 20 september 2021 is heengegaan onze man, vader, schoon-, groot- en overgrootvader

Rudi Eugene Milan

De uitvaart zal plaatsvinden op maandag 27 september 2021 plaatsvinden te Paramaribo.

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden.

Rudi Milan Suriname Paramaribo

Rudi Milan Suriname Paramaribo 1