Choi’s Suriname opent 3de filiaal – video’s

choi s Suriname lelydorp Vacature Paramaribo 3

Goed nieuws voor de Choi’s liefhebbers! Aanstaande woensdag opent Choi’s haar derde supermarkt in Suriname. U bent daarbij van harte welkom!

De prachtige supermarktketen begon met een mooie zaak aan de Johannes Mungrastraat in Paramaribo, ze breidde uit naar Paramaribo Noord en nu kunnen de bewoners van Lelydorp ook genieten van normale supermarkt producten maar ook van de exclusieve producten die de supermarkt zal aanbieden. Het mooie ervan is dat ze ook plaats zullen hebben voor tientallen nieuwe personeelsleden. Alvast de felicitaties voor directeur Rudy Choi en crew! Bekijk het adres van het nieuwe filiaal in het bericht en kijk ook naar wat video’s om als vast te genieten van een voorproefje. Geef het door!

Het is eindelijk zo ver! Suriname krijgt nog een grote Supermarkt erbij !

Choi’s Suriname schreef. Op woensdag 29 september zullen wij om 11 uur de opening van ons nieuwe filiaal, Choi’s Lelydorp hebben. U bent daarna van harte welkom om binnen te komen kijken. Het adres is Indira Gandhiweg 446, Lelydorp.

Bekijk de video’s met de aankondiging:

Er zullen heel wat banen beschikbaar zijn. Onderstaande vacature is er 1 van:

Voor ons nieuwe filiaal te Lelydorp zijn we op zoek naar een full time tuinman. Heb je groene vingers en houd je ervan om buiten te werken, dan is dit een leuke uitdaging voor je. Bekijk de oproep en solliciteer direct.

choi s Suriname lelydorp Vacature Paramaribo 3

choi s Suriname lelydorp Vacature Paramaribo 3 choi s Suriname lelydorp Vacature Paramaribo 3 choi s Suriname lelydorp Vacature Paramaribo 3