Onze mama Ina Amadsadari is heengegaan – foto’s

Ina Amadsadari mama Paramaribo

Ze was werkzaam op de OS Munderschool en was daar bekend als juffrouw Ernst

De bedroefde kinderen maken hierbij bekend dat hun lieve mama Painah Amadsadari, meer bekend als Ina, is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart en andere foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen, de overige familieleden en vrienden veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; Uw stok en uw staf, die vertroosten mij
Psalm 23:4

Een onzelfzuchtige, geweldig lieve, zorgzame vrouw, dat was onze Painah Amadsadari (meer bekend als Ina). In leven was zij gepensioneerd leerkracht van O.S. Munderschool en daar bekend als juffrouw Ernst. Zeer geliefd onder een ieder. Wij gaan je heel erg missen ma, oma, tante, juf, Nanoel. Untill we meet again

Uitvaart

Gelegenheid tot het nemen van afscheid is op zaterdag 25 september 2021 van 11.30u – 12.30u bij het Tehuis van gemeente Wisma Asih aan de Londonstraat 5.

De uitvaartdienst wordt gehouden in de Wisma Asih Kerk van 12.30u – 13.15u, waarna de stoet om 13.15u vertrekt naar Marius rust voor de ter aardebestelling aldaar.

De diepbedroefde familie:
John Ernst en gezin
Kjartan Ernst en gezin
Alf Ernst en gezin
Mercelien en gezin
Mark Ernst
Claudette van Ams
Overige familie: zussen, broer, nichten en neven.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.

Ina Amadsadari mama Paramaribo

Ina Amadsadari mama Paramaribo Ina Amadsadari mama Paramaribo