Onze geliefde Freddy Grant is er niet meer

Freddy Grant Suriname vader Paramaribo

Hij was de lieve man van Joan Hasselbaink en vader van Inez, Djino, Fabian en Sergio Grant. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij wordt bekend gemaakt dat de geliefde Freddy Grant vrij plotseling is overleden. Hij heeft zowel in Nederland als ook in Suriname zijn liefde mogen geven aan de familie. Hij was ontzettend trots op zijn kinderen. Bekijk het bericht voor meer informatie. De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. Geef het door aan belangtellenden. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin, broers, zussen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met het verlies.

Plotseling maar dankbaar dat hij geen dag heeft mogen lijden. En zo trots als hij als Papa was heeft hij ons verlaten om bij de Heer te zijn. Een zeer bijzonder en geliefd mens is van ons heen gegaan. Een man die trots op zijn familie was. Dol op zijn kleinkinderen was.

Freddy Grant Suriname vader Paramaribo

Bedroefd, maar ook dankbaar voor alles wat hij voor ons gedaan en betekend heeft laten wij u weten dat de lieve man van Joan Hasselbaink, vader van Inez, Djino, Fabian en Sergio, allen Grant , op maandag 20 september 2021 vredig is heengegaan, De heer

Freddy Margo Grant

Hij heeft de leeftijd van 68 jaar bereikt en was broer van Roy, Verginia, Ethel, Norman, Diana, Ellen, Patricia, Luien en Vivian allen Grant.

Hij heeft zowel in Nederland als ook in Suriname zijn liefde mogen geven aan de familie.

Uitvaart

De singi bakana vindt plaats op maandag 27 september 2021 van 17:00 u. tot 20:00u
Ten huize van de overledenen.

Op dinsdag 28 september 2021 zal de crematie plaatsvinden in het Surinaams crematorium aan de dr Sophie Redmondstraat te Paramaribo, waar van 16.00 uur tot 17:30 uur de rouwdienst gehouden zal worden en er gelegenheid tot afscheid nemen zal zijn.

Rust zacht lieve Man, papa, Opa en broer

Freddy Grant Suriname vader Paramaribo