Help! Surinaamse baby moet met spoed medische hulp krijgen – foto’s

baby Arush Suriname buitenland Paramaribo 1234

4 maanden oude baby is ernstig ziek!! Hartverscheurend om de foto te zien. Laten we allemaal helpen door te beginnen met hem beterschap toe te wensen en voor hem te bidden (als u gelooft)

Lieve mensen kunnen jullie dit bericht aub zoveel als mogelijk delen
We doen wederom een dringend beroep op jullie. De kleine Arush (een andere Arush!) uit Suriname is ernstig ziek en moet dringend voor behandeling naar het buitenland. Hij zou door Nederlandse artsen in Suriname geopereerd worden maar de situatie is nu erg kritisch. We kunnen niet langer wachten! Bekijk het bericht van zijn familie en geef het door aan iedereen. Bekijk ook de gedeelde foto’s. Samen staan we sterk.

De familie schreef onderstaand bericht

Lieve mensen,
Zoals jullie weten is onze Arush Jiawan geboren met een hartafwijking, gat in zijn hart. Het was de bedoeling dat een team uit Nederland in november hem zou opereren. Echter zijn er nu complicaties ontstaan, waardoor Arush met spoed naar Colombia moet voor de ingreep.


Hiervoor heb ik jullie hulp nodig. De kosten worden gedeeltelijk gedekt. Als u aub wat kan betekenen, hoe klein ook, dan zou ik goed geholpen kunnen worden. Voor vragen ben ik bereikbaar
Alvast bedankt. contact : 5978703017/8184746
Met vriendelijke groet,
Eshak Jiawan

baby Arush Suriname buitenland Paramaribo 1234 baby Arush Suriname buitenland Paramaribo 1234 baby Arush Suriname buitenland Paramaribo 1234 baby Arush Suriname buitenland Paramaribo 1234