Video Bekendmaking – Dringende Covid-19 NOODKREET/OPROEP Statement van de minister

minister. Suriname

Breaking Video – Bekijk hier de zojuist afgegeven statement van minister Amar Ramadhin, van volksgezondheid Suriname.

Hij komt met een noodkreet naar de samenleving toe. Tevens doet hij een oproep aan al het zorgpersoneel. Bekijk de video en geef het door aan iedereen. Want het gaat niet goed. Onze zorgwerkers worden nu ook ziek.

De afgelopen weken hebben we allemaal zelf kunnen ervaren dat de covid situatie in Suriname aan het verslechteren is. Veel mensen zijn besmet geraakt en veel mensen zijn in grote gezondheidsproblemen gekomen. Een groot aantal is zelfs ook overleden.

Uiteraard probeert het ministerie van volksgezondheid al het nodige te doen om de covid besmette personen de beste zorg te bieden. Dat gaat niet zonder slag of stoot. De zorg heeft het enorm te voortduren.

Behalve een tekort aan verpleegkundigen, een tekort aan artsen en andere ondersteunende diensten in de medische zorg hebben we ook te maken met covid besmettingen binnen de ziekeninstellingen. Dat betekent nog minder mankrachten. De minister doet daarom een dringende oproep. Bekijk onderstaande video en geef het door aan iedereen!

Bekijk dezelfde statement ook via Youtube