Vrouw stapt in taxi aan Keizerstraat te Paramaribo en wordt beroofd

vrouw Taxi Keizerstraat Paramaribo Suriname

Opgelet: Voorzichtig met sommige taxichauffeurs

Een vrouw is door een taxichauffeur beroofd. Ze stapte in aan de Keizerstraat te Paramaribo en toen ze haar bestemming bereikte bedreigde de chauffeur haar met een mes. Ze moest haar geld en telefoon afstaan. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan anderen. Be safe

Een vrouw is in Paramaribo beroofd door een taxichauffeur. Het voorval gebeurde afgelopen maandag in de binnenstad. De vrouw heeft een verklaring afgelegd. Ze vertelde dat ze een taxi had genomen aan de Keizerstraat.

Ze vertelde de man dat ze moest gaan naar de Eugene Naloopstraat en hij vertrok. Daar aangekomen trok hij een mes en bedreigde de vrouw ermee. Hij beroofde de doodsbange vrouw van een SRD 1000 en haar telefoon.