Video – Oppas-moeder gebruikt meerdere jonge kindjes in Nederland

oppas Nederland kinderen

Nederlands FamilieNieuws!! Waar zijn kindjes nog veilig?

7 oppaskinderen zijn intiem misbruikt door de oppas. De kindjes zijn heel jong. Het jongste kindje is amper 1 jaar oud. 1 van de ouders die een camera in huis heeft, heeft de daden ontdekt. Ze zag de vrouw, die de oppas deed, intieme dingen doen met haar kind terwijl ze belde (video) met een man. Onvoorstelbaar. Beide zijn opgesloten! Veel mensen in Nederland zijn erg geschrokken van deze gruweldaden. Bekijk het bericht en de video ervan voor meer informatie.

In de Nederlandse media:

Een man en een vrouw van middelbare leeftijd zijn in Nederland opgepakt. Ze worden verdacht van intiem misbruik van 7 hele jonge kinderen. De leeftijden variëren van amper 1 jaar tot 6 jaar. Een paar maanden geleden zagen de ouders van 1 van de kinderen op beelden uit de kinderkamer van hun kindje dat de oppas hun kind aan het misbruiken was. Ze hebben toen direct de politie gebeld. De vrouw is dezelfde avond nog aangehouden. Er is ook een man aangehouden, een vriend van de vrouw.

Op de weerzinwekkende de beelden zagen ze dat de 52-jarige oppas op het moment van de daad aan het video bellen was met een man. Ook deze man, van 58 jaar, is opgesloten.

Het is nu gebleken dat niet alleen dit meisje werd misbruikt, maar meerdere kindjes voor wie zij de oppas deed. De oudste is amper 6 jaar jong. Bekijk onderstaande video voor meer informatie daarover. Geef het door aan anderen. Hoe alert kun je nog zijn?