Video – Geen artsen in Coronie

huisarts dokter Suriname Coronie

Coronie heeft een probleem! Wat doe je als je ziek bent? Wat doe je als er een spoedgeval is? Er zijn momenteel geen artsen in het district. Dat is een kwalijke zaak. Jammer zo

Bekijk de video – Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Hoe kunnen we dit probleem zo snel mogelijk oplossen? De mensen in Coronie willen zo snel mogelijk een permanente arts!!

Het district Coronie beschikt nu niet over artsen waardoor de bewoners aan hun lot zijn overgelaten. Volgens DC Maikel Winter is deze situatie zeer uitdagend. De burgervader heeft een gesprek hieromtrent gehad met waarnemend president Ronnie Brunswijk.

Brunswijk neemt waar voor de president omdat de president momenteel in het buitenland zit. Er is gezegd dat spoedgevallen vervoerd moeten worden naar Wageningen maar dat kan niet zegt de burgervader in een gesprek met STVS.

De mensen in Coronie eisen en vragen een permanente dokter in het district. Daar hebben ze toch op zijn minst recht op?

Bekijk de video. De STVS is in gesprek met de Districtscommissaris Maikel Winter van Coronie: