Live Video – Kinderen nemen afscheid van mama Jolita Stuart in Suriname – foto’s

jolita Stuart Suriname familie kinderen

Zo bijzonder als ze was, zo bijzonder is ze naar haar laatste rustplaats gebracht. Heel mooi met veel muziek en prachtige kledij, maar ook met veel verdriet. Hartverscheurend. De jonge moeder van 6 kinderen overleed aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. We wensen haar kinderen veel kracht toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Special voor de mensen uit Nederland en Suriname die er niet bij konden zijn was er een live stream. Je kunt het hier bekijken. Let op: de beelden kunnen emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee.  Geef het door aan belangstellenden.  Bekijk ook de overig berichten, video’s, condoleances en foto’s omtrent het leven en de dood van de geliefde Jolita uit Suriname

Onze geliefde

Jolita Stuart
Jol, sproetie & Mooimeid

Ze was woonachtig te Hollandse kamp
Geboren op 27 Oktober 1986
Overleden op vrijdag 17 september 2021.
In de leeftijd van 34 jaar. Ze zou volgende maand, 27 oktober 2021, 35 jaar worden. Bigi jari. Maar helaas. Ze heeft het tijdige met het eeuwige leven verwisseld. We zullen je heel erg missen Jol, sproetie, Mooimeid zoals hoe jij werd genoemd bij velen.

Onze dank gaat uit naar alle donateurs die haar hebben gesteund in het jaar 2020.
Moge de Here jullie zegenen

Bekijk hieronder de video van de live uitvaart. Bekijk daaronder de eerdere berichten en video’s omtrent het leven en het overlijden van de dappere Jolita Stuart


Jolita verscheen eind vorig jaar bij stichting 1 voor 12. De jonge moeder van 6 kinderen had baarmoederhalskanker in een ver gevorderd stadium. Ze was opzoek naar hulp voor de betaling van haar chemotherapie en drains. Ze leed vreselijk aan haar ziekte. Wat haar vooral pijn deed was het idee dat ze haar kinderen moest achterlaten. De familie is gisteren in gesprek gegaan met de stichting. Luister hieronder naar hun gesprek. 


Jolita Stuart 1 voor 12 Suriname

Eerder schreven we: 2 jaar lang heeft ze gevochten maar helaas heeft het lot anders besloten. Ze is weggegaan met de laatste woorden: “Ik ga dood want ik kan niet meer, ik ben moe.”

Een pijnlijk en hartverscheurend bericht. Stefany Stuart maakt hierbij mede namens haar diepbedroefde familieleden bekend dat haar zus Jolita Stuart er niet meer is. Ze zou volgende maand 35 jaar worden. Sommige mensen kennen haar omdat ze eerder haar verhaal deelde bij 1 voor 12 Suriname. Ze wilde dolgraag haar jonge kinderen zien opgroeien. Bekijk de bekendmaking en de verschillende video’s.

Ik werd wakker met jou in mijn gedachten, mijn allerliefste zus, Stuart Jolita. Je hebt 2 jaar gevochten tegen je ziekte (kanker) maar helaas was je moe om te vechten. Je klaagde van pijnen dag en nacht maar nu ben je verlost van al de pijnen. Waar je nu bent zal je nooit meer pijnen hebben. Je bent nu bij veilig bij de Here daarboven.

Op vrijdag 17 September 2021 moesten wij allen hier zien hoe jij je laatste adem uitblies. Was pijnlijk te zien hoe je ons stilletjes verliet. Je bent weggegaan met de laatste woorden: “Ik ga dood want ik kan niet meer, ik ben moe.” Daarna sprak je niet meer. Het is zwaar voor ons dit alles te verwerken, lieverd.

 

Jolita Stuart Suriname kinderen

Namens:
Je kids:  Jurgill, Janice, Jesica, Jamelee, Jason en Jerusah. Ze zullen je heel erg missen.

Wij als zusters en broer : Louise, Zico, Felicia, Stefany, Brendaline en Edith. We zullen je heel erg missen, schat. 

Mama Druci en oom Laurence,
die dag en nacht bezig met je waren zullen je ook heel erg missen schat.

May your beautifull soul Rip My darling
We hebben altijd van jou gehouden en je blijft altijd in ons hart. De leuke momenten samen met jou zullen we nooit vergeten

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden.

Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname

Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname

Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname

Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname Jolita Stuart Suriname

Lees onderstaand bericht om de video van 1 voor 12 Suriname te bekijken. De jonge moeder deed een oproep aan de gemeenschap:

Video – Jonge zieke moeder vertelt haar emotionele verhaal – 1 voor 12 Suriname