Video – Over de dood van 22-jarige Loreno in Paramaribo

Loreno Paramaribo Familie Suriname

“Ze hebben hem eerst gekapt en daarna doodgeschoten terwijl hij zijn zoontje vasthad! Hij is zelfs nog getrapt terwijl hij op de grond lag”

Video – Zijn twee broers kunnen het niet verwerken. Ze kunnen het niet bevatten dat hun broertje er niet meer is. Dat hij is vermoord! De familie is er kapot van. En wat hen stoort zijn alle leugens die ze horen en lezen over Loreno. Daarom vertellen ze jullie nu zelf wat er precies is gebeurd. Geef het door aan een ieder zodat we kunnen stoppen met al die verhaaltjes. De familie gaat het hier overigens niet bij laten. Ze hebben ook recht op een eerlijk proces. En gaan daar ook voor. We wensen hen allemaal heel veel sterkte. Dit is echt zinloos geweld en het moet stoppen!

Waarom zijn we zo? De familie heeft het al moeilijk genoeg. Ze zijn al gestrest en verdrietig en het lezen van die nepberichten maakt hen alleen maar verdrietiger. Daarom hebben de nabestaanden besloten om naar de media te stappen zodat men nu precies weet hoe hun geliefde is overleden.

Er is gesproken met de nabestaanden van de 22-jarige Loreno Dahl uit Suriname. De jongen werd onlangs doodgeschoten door aan andere jongen die pas 21 jaartje jong was. Zinloos doodgeschoten terwijl hij gewoon zijn tante wilde beschermen. Ze werd namelijk lastig gevallen door een groep ’tjieng boys’

De nabestaanden hebben de media benaderd want er circuleert FAKE nieuws omtrent de dood van Loreno. Mensen schrijven en praten een hoop terwijl ze niet eens weten wat er echt is gebeurd. Voor de familie is het heel erg om deze fake nieuws berichten over Loreno te lezen, vandaar dat ze hier nu hun eigen verhaal vertellen.

Om te beginnen: Hij heet geen Lorenzo maar LORENO! En zijn moeder heeft niet te maken met het incident want ze is al 16 jaar overleden. Het is lastig voor ons als familie. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. De familie geeft aan dat hun huis open is voor eenieder, zelfs voor de familie van de schutter, die ze eigenlijk al hadden verwacht.

Heb je vragen, wil je iets weten? Maak dan gewoon contact met de familie in plaats van te luisteren naar verhaaltjes van mensen die absoluut van niets weten. 

Bekijk hier de video van STVS De Straat:

Lees ook het politiebericht omtrent zijn dood:

21-jarige schiet 22-jarige dood in Paramaribo – Politie Suriname