Onze Carolin Elstak – Glader (Macnack) uit Suriname is heengegaan – foto’s

Elstak - Glader Macnack Suriname Paramaribo 1

Ze was gezegend met zoveel liefde om zich heen en ze was voor velen een liefdevolle en echte moeder. Ze gaat gemist worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Onze geliefde Carolin Elstak – Glader (Macnack), bij velen bekend als Ma, Ma-Elli & tante Car is er niet meer. Let op: De begrafenis is MORGEN, zaterdag 18 september 2021, in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle verdrietige harten op de foto veel sterkte.

Wie God bewaart, is wel bewaard. Ik hef mijn ogen op naar de bergen: vanwaar zal mijn hulp komen? Mijn hulp is van de Here, die hemel en aarde gemaakt heeft.
Psalm 121:1-2

We zijn dankbaar voor het leven van

Carolin Magdalena Marietje Elstak-Glader
geboren Macnack,

Bij velen bekend als Ma, Ma-Elli & tante Car.
Zij was dochter van Frederik Glader & Evelina Macnack,
Zij was weduwe van Andre Elstak.

Wij danken God dat Hij u aan ons heeft gegeven. U heeft uit geheel uw hart voor ons allemaal gezorgd & voor derden. U was voor velen een liefdevolle en echte moeder. U heeft de opdracht van God voor uw leven heel goed uitgevoerd. Rust zacht lieve Ma, Oma, Overgrootmoeder & Betovergrootmoeder. 

Uitvaart

De begrafenis vindt plaats op zaterdag 18 september 2021 om 16:00u ’s middags te Nw Vrede & Arbeid a/d Jagernath Lachmonstraat te Paramaribo. De rouwdienst wordt gehouden in de aula van huize Ashiana van 14:00-14:30 ’s middags. Om 15:00u vertrekt de stoet naar haar woning a/d IJzerhartstraat #26A.

Lieve Ma, u bent veilig in Jezus’ armen.
Rust zacht. U blijft altijd in ons hart voortleven.
Love you always.

Namens haar dochter;
Etna Elstak Kleinkinderen;

Sherida Berghout & gezin.
Felicia Berghout & gezin.
Eugenia Cairo & gezin.
Tesca Babel-Elstak & gezin.
Raoul Wartes Sherman Wartes & gezin.
Andrew Wartes & gezin.
Siomara Wartes & gezin.

Gelieve de Covid19 maatregelen strikt op te volgen.

Elstak - Glader Macnack Suriname Paramaribo 1 Elstak - Glader Macnack Suriname Paramaribo 1 Elstak - Glader Macnack Suriname Paramaribo 1

Elstak - Glader Macnack Suriname Paramaribo 1 Elstak - Glader Macnack Suriname Paramaribo 1 Elstak - Glader Macnack Suriname Paramaribo 1