Nederland vernietigt 301 miljoen euro aan drugs uit Suriname

drugs Nederland Rotterdam Suriname brand

Een enorme drugsvangst vannacht in Nederland. De drugs afkomstig uit Suriname zat in een container verstopt tussen het hout

De drugs woog meer dan 4000 kilo en heeft een straatwaarde van meer dan 300 miljoen euro. We hebben slecht nieuws voor de verzender en de ontvanger. Nederland heeft de partij namelijk direct vernietigd. Weg zijn al die honderden miljoenen euro’s! Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aanbelangstellenden.

Drugs uit Suriname op weg naar Polen is onderschept in Nederland. In de haven van Rotterdam. De douane heeft vannacht, dus in de nacht van donderdag op vrijdag 17 september 2021 meer dan 4000 kilo’s coke onderschept. De drugs woog in totaal 4022 kilo. En heeft een straatwaarde van 301 miljoen euro.

Een enorm bedrag! “Het gaat inderdaad om een grote vangst, maar geen record.” Schrijft het Openbaar Ministerie van Nederland.

Het bederfelijk spul zaten tussen hout in een container uit Suriname. De container was overigens niet bestemd voor Nederland maar was onderweg naar een bedrijf in Polen.

Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam, heeft de zaak verder in onderzoek. De drugs zijn inmiddels vernietigd.

drugs Nederland Rotterdam Suriname