Video – “Ze heeft haar kinderen bijna een jaar niet aangeraakt”

vader Suriname kinderen politie

“Mijn kind zegt ‘ik wil bij papa blijven’, maar de jeugdpolitie geeft hem aan mama. Ze hebben hem weggebracht. Ik wil dat mijn kind direct terug wordt gebracht. Je hebt vaders die er een potje van maken maar er bestaan ook vaders die voor hun kinderen willen zorgen. We moeten juist een applaus krijgen in plaats van tegenwerking.”

Video – De ex van meneer Reinier heeft aangifte tegen hem gedaan. Ze hebben zijn 2 minderjarige kinderen bij hem weggehaald. Hij is erg geschrokken nadat meerdere gewapende agenten hem thuis zijn komen opzoeken. Ze rende achter hem aan op het erf. Hij vindt dat de agenten zich hebben misdragen. En dat vindt hij niet kunnen. Hij wil andere burgers waarschuwen. Hij wil ook dat de beleidsmakers van het land dit ziet want “De rotte appels moeten echt weg”, zegt hij. Bekijk de video en luister naar zijn verhaal. Geef het door zodat het de juiste mensen kan bereiken. Snappen jullie hem? Of moet hij het maar zo laten?

“Mijn ex heeft aangifte tegen me gedaan bij jeugdpolitie Suriname”

Er bestaan verschillende vaders. De 1 maakt er een potje van en komt zijn verplichtingen niet na. En er zijn vaders die juist voor hun kind willen zorgen maar van alle kanten tegengewerkt worden. Maar wie bepaalt of een vader goed of slecht is?

Reinier Taus, vader van twee minderjarige kinderen, vertelt in een uitgebreid interview met TBN Prime Alert wat hij allemaal heeft meegemaakt met de jeugdpolitie en de instanties in Suriname. Hij is op dit moment verwikkeld in een voogdijzaak en dat zorgt voor de nodige problemen en vooral voor frustraties.

De jeugdpolitie van Suriname is bij hem aan de deur gekomen omdat zijn ex-vrouw aangifte tegen hem heeft gedaan. Tijdens het gesprek trok de politie hem tegen de poort aan waardoor zijn blouse is gescheurd. Hij schrok hier vreselijk van. Kort daarna sprongen meerdere politieagenten over de poort. Ze waren gewapend en rende achter hem aan op zijn erf..

“Ik probeer juist mijn kinderen goed te verzorgen”. De agenten hebben zich misdragen. Hij hoopt met deze video dat de beleidsvoerders van het land nu de rotte appels uit het korps smijten. Bekijk de uitgebreide video en luister naar wat hij allemaal nog meer zegt

Bekijk hier de video van TBN Prime:


Disclaimer: Let op: Elk verhaal heeft meerdere kanten. Dit is de kant, het verhaal en de mening van de meneer Reinier. Dit is zijn verhaal. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is een ieder vrij om hier ook op te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem zodat we het ook kunnen publiceren!