Video – “Elke avond komt ze in mijn dromen. Ik kan het niet verwerken”

vader dochter Suriname Paramaribo ziekenhuis video

Een pijnlijke en hartverscheurende video. Een nachtmerrie voor elke ouder. Was het nalatigheid van de buschauffeur of de bestuurster, een juf die volgens vader op haar telefoon zat? “Waarom loopt ze vrij rond?” Vraagt hij zich af.

Bekijk de video: Meneer Banel, de diepbedroefde biologische vader doet sinds de dood van zijn ‘baby’ Antysha geen oog dicht. Hij wil graag zijn deel vertellen in de media. Heel veel zaken zitten hem nog dwars. Hij vindt het belangrijk om zijn verhaal te vertellen zodat hetgeen hem is overkomen geen enkele ouder overkomt. Wat denken jullie? Moet hij hier werk van maken? Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Hopelijk kan het de juiste mensen bereiken want deze vader moet zijn rust vinden. Help ons mee om hem en alle andere diepbedroefde nabestaanden een hart onder de riem te steken. Dit wens je niemand toe.

Meneer Anthony Banel is in gesprek met TBN Prime Alert Suriname. De biologische vader van Antysha Lynch. Het meisje is dodelijk aangereden in het Surinaamse verkeer op vrijdag 27 augustus jongsleden. Het meisje kwam net van school. Ze stak de weg over en werd geschept door een auto. De auto werd volgens  haar vader bestuurd door een leerkracht. Meerdere mensen beweren dat ze bezig was met haar telefoon. Het meisje lag zwaargewond met haar schooluniform in de berm, zowat in de goot. Een beeld dat haar vader niet uit zijn hoofd krijgt. Haar vader, meneer Banel, geeft aan dat heel wat dingen hem vandaag nog dwars zitten.

Hij kan de dood van zijn baby niet verwerken. Mede omdat hij vind dat haar dood is veroorzaakt door nalatigheid van bepaalde mensen. En omdat hij vindt dat hij onvoldoende is gesteund door ‘Lanti’. Het is teveel voor hem geworden. Het is al bijna 4 weken geleden en de bedroefde vader heeft geen oog meer dichtgedaan. Er zijn een aantal dingen die hij kwijt wil aan de gemeenschap en daarom heeft hij contact gemaakt met de media. Ook voor de veiligheid van andere kindjes, zaken moeten goed geregeld worden want op deze manier zijn onze kinderen niet veilig.

Bekijk hier de video van TBN Prime in gesprek met Anthony Banel, de vader van de 9-jarige Antysha Lynch. Geef het door aan iedereen. Wat hij wil is rechtvaardigheid.

Lees ook onderstaand bericht over het prachtige meisje. Er zijn foto’s en video’s (de uitvaart) toegevoegd:

Live video – Het afscheid van onze lieve Antysha Lynch in Suriname – foto reportage

Disclaimer: Let op: Elk verhaal heeft meerdere kanten. Dit is de kant, het verhaal en de mening van de meneer Anthony Banel. Dit is zijn verhaal. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is een ieder vrij om hier ook op te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem zodat we het ook kunnen publiceren!

P.s. Houdt in uw reacties ook rekening met de gevoelens van de bestuurster en/of de chauffeur. Gaarne geen kracht termen. Ook voor hen is dit een zware periode.