Video – Brunswijk keurt uitschelden in Nederland af!

reactie Brunswijk bezoek Nederland Suriname Paramaribo

“Hoe je het draait of keert, het blijft onze president en oen no moes djie ing sjing”

We hebben allemaal de beelden gezien van het bezoek van de president van Suriname in Nederland. De president werd op ‘aparte’ wijze begroet door sommige Nederlanders/diaspora. Op de verschillende video’s kon men duidelijk horen dat er best harde taal werd gebruikt.

Video – De VP van Suriname is gevraagd om een reactie. Hij gaat tevens in op wat andere politieke zaken die zich op dit moment afspelen. Bijvoorbeeld: Een eventuele vervroegde verkiezing. En de 28 plus zetels waar de president het over heeft gehad. Betekent dat dat de partij van de VP dan niet meer nodig is? Bekijk de video daarvan. En geef het door aan belangstellenden. Wat vinden jullie van zijn reactie?

De VP Ronnie Brunswijk keurt het gedrag af van de ‘kleine groep’ scheldende diaspora in Nederland. Een klein deel van de mensen daar heeft de president flink uitgescholden. Ze waren erg boos en geïrriteerd vanwege de huidige stand van zaken. Bekijk onderstaande video van STVS de Straat in gesprek met de VP van Suriname.

Lees ook:

“Surinamers in Nederland en Suriname hebben geen eenheid. Schaam je!” Video’s