Video – Surinaamse president geeft in Nederland antwoord op pittige vragen

Nederland Suriname televisie 1

Velen van ons hebben de pittige vragen gehoord die oa student Ferayed HOK aan onze president in Nederland heeft gesteld. De rol van onze First lady, de spanning tussen de verschillende etnische groepen, oud president Bouterse etc werden ook besproken

Wat was de reactie van de president? – Bekijk onderstaand bericht om de volledige video van de uitzending van College Tour met president Santokhi in Nederland te bekijken. Geef het door aan geïnteresseerden. Er was kritiek op de manier waarop de vragen zijn gesteld aan de hoogste man van Suriname. Anderen vonden het juist goed. “Eindelijk kritische vragen”. Een deel was ook trots op Pres: “Hij stond zijn mannetje”. Wat vinden jullie ervan?

“Het benoemen van vrienden en familieleden komt de president van Suriname op veel kritiek te staan: “Dat vertrouwen gaat op die manier toch langzaam verloren”, zegt student Ferayed HOK in College Tour. Dinsdagavond werden deze vragen gesteld aan president Chandrika Santokhi tijdens de uitzending van College Tour. Bekijk de video.

Niet iedereen vond het het fair dat de president op deze manier in Nederland voor het blok is gezet. Anderen waren juist trots op de manier waarop de president zijn mannetje stond. We hebben goed nieuws voor de mensen die de uitzending niet konden zien. We hebben het hieronder in het bericht geplaatst.

Bekijk onderstaande video met de vragen die gesteld zijn. Kijk daaronder naar de volledige uitzending van

En de antwoorden:

Bekijk hier de volledige, zeer interessante, uitzending:

Lees ook:

“Surinamers in Nederland en Suriname hebben geen eenheid. Schaam je!” Video’s