Video – Directeur Huize Ashiana smeekt om hulp

huize Ashiana Suriname Paramaribo

Er is geen geld!! Wat moeten de bewoners morgen eten?

Huize Ashiana is wederom in een benarde situatie beland. Directeur Brenda van Daal heeft daarom een zeer dringende oproep aan de samenleving, het bedrijfsleven en een ieder die iets kan missen. Bekijk de video en deel het met iedereen, ook in Nederland zodat het de juiste mensen kan bereiken. Wellicht kan de regering iets doen! Geef  het ook door aan mensen die een moeder, opa of tante daar hebben. Het is even niet anders maar we kunnen onze senioren burgers toch niet zo laten?

Goedemiddag Facebook. Een beleefd doch zeer dringend verzoek van de directeur van Huize Ashiana.

LANGA WAN ANU GI ASHIANA.
Verpleeg en verzorghuis Ashiana te Paramaribo heeft dringend hulp nodig vanuit de samenleving. Volgens woorden van Directeur Van Daal is het verzorg huis door haar subsidie en voedings voorraad heen, waarbij voeding voor de bewoners niet gegarandeerd is voor de komende dagen.

Video oproep:

Directeur Van Daal doet een verzoek aan de samenleving, maar bovenal de overheid om in te komen.