Clifton Proeger overleden tijdens zijn vakantie in Suriname – foto’s

Clifton Proeger Belgie Nederland vakantie Suriname

Hij kon eindelijk zijn eerste kleindochter in Suriname in zijn armen sluiten. Clifton was nog maar 43 jaar jong. Zijn collega’s in België verliezen in hem een fantastische collega. Hij laat een vrouw en 6 kinderen achter. Hartverscheurend. Helpen jullie mee met de condoleances? 

Cliff, ook bekend als Bom, is plotseling overleden in Suriname. Hij had vakantie en was op familiebezoek. Zijn collega’s, vrienden en familieleden kunnen het bijna niet bevatten. Bekijk het bericht voor meer informatie, foto’s en condoleances. We wensen een ieder veel kracht met dit veel te jonge verlies.

De 43-jarige Clifton Proeger werkte in België en is onlangs door zijn collega’s van gemeente Schilde in de bloemen gezet vanwege zijn houding. Hij was altijd positief en hulpvaardig. De populaire Cliff is afgelopen zaterdag 11 september plotseling overleden in Suriname. Hij had verlof van het werk genomen en was dus op vakantie.

Clifton heeft zes kinderen. Hij was op bezoek bij zijn dochter in Suriname. Ze had hem onlangs zijn eerste kleindochter geschonken. Maar door corona en het bijhorende reisverbod was het hem nog niet gelukt het baby’tje in zijn armen te sluiten. Vorige maand heeft Clifton eindelijk verlof genomen om richting Paramaribo te vliegen. De uitvaart zal mogelijk in Suriname plaatsvinden.

Overleden

Clifton Proeger

Ook bekend als Bom
In de leeftijd van 43 jaar

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt. 

Lees hier & hier meer over Clifton. Het is duidelijk: Hij gaat vreselijk gemist worden. Bekijk onderstaande foto’s en geef het door aan belangstellenden.

Clifton Proeger Belgie Nederland vakantie  Suriname

Clifton Proeger Belgie Nederland vakantie  Suriname Clifton Proeger Belgie Nederland vakantie  Suriname Clifton Proeger Belgie Nederland vakantie  Suriname

Clifton Proeger Belgie Nederland vakantie  Suriname