Amsterdamse verdachte door Suriname uitgeleverd aan Nederland – video’s

Politie Nederland Suriname uitgeleverd

Hij groeide op in Nederland als zoon van een Nederlandse vader en een Surinaamse moeder. Hij had een goede baan, hij was pas getrouwd. Hij had een mooie toekomst voor zich. Maar hij werd doodgeschoten in Amsterdam…per ongeluk want hij was onschuldig. Triest

De verdachte schutter, die vermoedelijk naar Suriname is gevlucht, is mede dankzij de politie in Suriname aangehouden en uitgeleverd aan Nederland. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk ook de video over de dood van de onschuldige jongeman (foto). Luister naar zijn rouwende geliefde. Hartverscheurend. Geef het door aan belangstellenden.

14 februari 2021. Het was Valentijndag. Een dag om nooit meer te vergeten voor de rouwende weduwe. Haar man, Roudile Paquay, werd doodgeschoten in Amsterdam. Paquay was net 29 jaar jong en hij werkte in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland als maatschappelijk werker. Hij werd neergeschoten toen hij net uit een auto stapte. Hij stierf ter plekke. Een andere man raakte gewond. De aanleiding was een ruzie waar Paquay niets mee te maken had. Hij was absoluut geen bekende van de politie. Integendeel: Hij deed heel goed werk.

Hij zou per ongeluk zijn doodgeschoten. Volgens politie Nederland kwam Paquay per ongeluk terecht in een ruzie in de relationele sfeer van 1 van zijn vrienden. Hij was onschuldig.

Een paar weken later werden 4 personen aangehouden, die zijn inmiddels weer vrijgelaten. Een 27-jarige Amsterdammer zou op Paquay hebben geschoten. Deze verdachte in onlangs in Suriname aangehouden door politie Suriname. Afgelopen vrijdag is hij door Suriname uitgeleverd aan Nederland. Hij zit nu in Nederland vast

Bekijk onderstaande video’s omtrent de dood van Paquay: