Video – 4de golf in Suriname veel ernstiger

ziekenhuis Suriname azp Paramaribo

De situatie in Suriname is niet goed! De maand is niet eens om maar september heeft al 4.160 positieven en meer dan 40 doden! Bekijk de belangrijke video hierover. Deel het met een ieder zodat men op de hoogte is van de situatie waarin we ons nu bevinden.

Opgelet: De 4de golf waarin we nu zitten is veel erger dan de andere golven. Gisteren kregen bijna 500 mensen een positief resultaat. Dat is zeer ernstig te noemen. In totaal zijn er nu al meer dan 750 mensen overleden aan deze longziekte die ons land al anderhalf jaar op de proef stelt. De maatregelen worden vooralsnog niet echt aangescherpt. Zijn jullie het daarmee eens of willen jullie het land toch weer “op slot”?

Gisteravond zijn de nieuwe coronacijfers bekend gemaakt (zie foto onderin het bericht). Jammer genoeg zijn meer dan 55% van de geteste mensen besmet. 497 mensen hebben een positief resultaat gekregen. Dat is wederom een record. 3 mensen zijn gisteren overleden. 1 in het AZP Paramaribo, 1 in het ’s Lands Hospitaal en 1 in het Wanica ziekenhuis. Gelukkig zijn 132 personen genezen verklaard.

Let op: We zitten in een 4de golf en deze verloopt nu al ernstiger dan de golven hiervoor. Dit heeft voornamelijk te maken met de Deltavariant. Deze is veel en veel besmettelijker dan de andere,voorgaande, varianten.

Bekijk onderstaande video met extra informatie omtrent de situatie waarin we ons nu bevinden. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn:

ziekenhuis Suriname azp Paramaribo