27-jarige jongeman overleden na aanrijding – politie Suriname

Hij wist dat hij ‘iets’ geraakt had, stapte uit, zag niets en reed naar huis. Niets vermoedend liet hij de jongeman zwaargewond achter. Gelukkig ging hij de volgende ochtend terug..

Triest: Eerder deze week werd gezocht naar de nabestaanden van een dode jongeman die in het AZP ziekenhuis in Paramaribo kwam te overlijden. Inmiddels is de identiteit van de jongen bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het dodelijk slachtoffer en lees ook de verklaring van de 52-jarige autobestuurder. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe.

Eerder schreven we: Deze jongeman is aangereden in Suriname en helaas in het AZP ziekenhuis Paramaribo overleden. Bekijk de foto, het beeld kan een beetje emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee. Mis je iemand of herken je deze jongen? Maak dan dringend contact met de politie. Er wordt dringend gezocht naar de nabestaanden van deze man. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn signalement en ongeval. Geef het bericht door aan iedereen. Wie weet kan de familie snel opgespoord worden

Politie Suriname heeft zojuist een update geplaatst: Personalia overleden voetganger bekend
Bij een aanrijding op zaterdag 7 augustus, omstreeks vijf uur in de ochtend, is de 27-jarige voetganger Roché Beieren zwaar gewond geraakt. De aanrijding vond plaats in de Hadji Iding Soemitaweg; ter hoogte van kilometer 11 te plantage Bittenzorg in het district Commewijne. Beieren is door een personenauto aangereden.

Uit de verklaring van de 52-jarige autobestuurder kwam naar voren dat hij op die bewuste dag over de Hadji Iding Soemitaweg reed, komende vanuit de richting van Meerzorg en gaande in de richting van Tamanredjo. Het slachtoffer liep aan de linkerzijde van de weg, in dezelfde rijrichting van de autobestuurder, toen hij is aangereden. De bestuurder verklaarde verder aan de politie dat hij niet had gezien wie of wat hij had aangereden. Hij stopte aan de kant van de weg en stapte uit om na te gaan wat er precies aan de hand was. Hij zag niets op of langs de weg waarna hij naar huis reed.

Hij gaf verder aan dat het voorval hem bezig hield. Hij besloot naar de politie van het bureau Commewijne te gaan om zijn verhaal te doen. Dat vond omstreeks zes uur in de ochtend plaats. De politie ging samen met de autobestuurder naar de locatie en troffen Roché Beieren zwaar gewond langs de weg aan.

Beieren was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Aldaar werd hij op de afdeling Intensive Care ter verpleging opgenomen. Op zondag 8 augustus is hij overleden.

Het ontzielde lichaam van Roché Beieren is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. Het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. Verkeersunit Regio Oost is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

politie Suriname

Lees ook:

Wie kent deze dode jongeman? Politie Suriname

10-jarige Shilton doodgereden in Suriname. Kunnen zijn klasgenootjes dit verwerken?

53-jarige passagier overleden na auto ongeluk

Redactie: Ribeiro Silva overleden

In hulpeloze toestand achtergelaten voetganger overleden