Video – Ze zwerven op straat in Paramaribo – “Ik voel me niet veilig”

paramaribo waka pasi Heerenstraat Suriname hulp vrouwen

Veel mensen in Paramaribo hebben deze dames misschien al gespot op straat.

De welbespraakte vrouw Sitaram, die precies weet wat ze wil, belandde na handgemeen in een instelling op straat, ze heeft een oproep aan haar familie. Mevrouw Hasselbank kan niet meer bij haar familie terecht. Ze sliep eerst bij Waka Pasi, maar dat mag niet. Ze werd van daar verwijderd. Is blijft nu aan de Heerenstraat.

Ze moest bij de politie vragen om af te gaan. Triest. Kunnen we deze vrouwen niet van de straat halen? Bekijk de video en deel het met iedereen. Zodat het de juiste mensen kan bereiken. Misschien kunnen de familieleden mee kijken. Dit kan nooit een veilige en gezonde leefomgeving zijn.

Mevrouw Lila Sitaram en Astrid Hasselbank vertellen hun trieste verhaal. De twee vrouwen ‘verblijven’ aan de Heerenstraat te Paramaribo Suriname. De Herenstraat is een straat waar veel kantoorpanden zijn. En de mensen die hier werken, vooral de vrouwen, maken zich zorgen om de vrouwen die daar dag en nacht op straat blijven voor de gebouwen. De mensen hebben TBN Prime gevraagd om de situatie te komen bekijken. Ze willen graag dat de gemeenschap ziet wat er gaande is met deze twee vrouwen, wellicht kan een deskundige organisatie inspringen. Wellicht 1 of andere vrouwen organisatie die zich kan ontfermen over die twee.

Bekijk de video van TBN Prime en deel het met iedereen: