Video – Hulp gevraagd voor deze twee Surinaamse kindjes – 1 voor 12

kinderen adel brand woning kindertehuis Suriname Paramaribo Nederland

Delen aub, er is hulp nodig voor deze kindjes in Suriname! De kinderen zijn ondervoed en hadden geen dak boven hun hoofd. Geef het door aan anderen in Nederland en Suriname wellicht heeft u iets liggen zodat we kunnen helpen. Samen zijn we sterk

Video – Een trieste situatie. Dat verdienen de kinderen niet! De politie van bureau Latour heeft contact gemaakt met stichting 1 voor 12 nadat de radeloze familie zich aanmeldde op het bureau. Minderjarige kinderen kunnen onmogelijk op straat zwerven. Dus de directeur van de stichting heeft hier direct werk van gemaakt. Bekijk de video. Geef het door aan een ieder wellicht kan de gemeenschap hulp bieden. Samen staan we sterk.  Help je ook mee? Kleren en eten kunnen ze goed gebruiken!

Eerder:

kinderen adel brand woning kindertehuis Suriname Paramaribo Nederland
Familie Adel deelde in mei het hartverscheurende verhaal. Na een brand zijn 4 zussen en hun 7 kinderen dakloos geworden. 1 zus raakte gewond en lag in het ziekenhuis. Ze raakte gewond toen ze brandend de kamer inliep om het leven van haar zussen en de kleine kinderen te redden. Ze raakten alles kwijt. De stichting deed toen een oproep aan de gemeenschap om de familie te helpen. De video daarvan kun je in onderstaan bericht bekijken.

Video – Nu maanden later heeft de politie van Resort Latour contact gemaakt met de stichting om hen te helpen met het zoeken naar woonruimte. Gelukkig heeft mevrouw Roosblad van Huize Campagne hulp geboden en kan de twee jongste kinderen een bed en een dak boven hun hoofd geven. Het gaat om de 4-jarige Jamal en 9-jarige Muraischa. Uiteraard kan ze dat niet alleen. Meneer Vismale heeft toegezegd om haar te ondersteunen en daarbij heeft hij jullie hulp nodig. Je helpt toch ook? Bekijk onderstaande video daarover:

Bekijk ook de eerdere video en de foto’s in onderstaand bericht waarin de familie hun trieste verhaal vertelt aan meneer Vismale van 1 voor 12. De zussen hebben helemaal niets meer. Heb je toevallig iets liggen, denk aub aan deze kinderen.

Video – dringend hulp nodig voor zussen met 7 kleine kinderen – 1 voor 12 Suriname

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

kinderen adel brand woning kindertehuis Suriname Paramaribo Nederland