Video – “Ik moest naar Curaçao en Nederland, in Suriname was ik al opgegeven”

Nederland ongeval Suriname Jermain Mac Donald video

“Ik ben aangereden en de persoon die me daar voor dood heeft laten liggen hij heeft zichzelf nooit aangemeld. Als er geen geld was zou ik gewoon dood gaan.”

Jermain Mac Donald deelt via ‘a life experience’ video van Vishant Poeran zijn intense verhaal. Hij was 17 jaar toen hij in Paramaribo slachtoffer werd van een ‘hit and run’. De artsen in Suriname hadden hem opgegeven maar gelukkig lukte het hem om naar het buitenland te gaan. Daarom kan hij het nu terug vertellen. Maar makkelijk was het niet. Jermain, de eigenaar van Flow into Balance Suriname vertelt erover. Bekijk de indrukwekkende video en geef het door aan een ieder. Thanks for sharing J!

Ongeveer 24 jaren geleden werd Jermain aangereden en in hulpeloze toestand achtergelaten. Voor het eerst deelt hij deze ervaring publiekelijk. Ook vertelt hij wat de uitdagingen zijn geweest vanaf dat moment.

Persoonlijk ken ik Jermain al ongeveer 3 jaren. Over het algemeen treed hij liever niet op de voorgrond en is vooral een persoon die heel erg op zijn gevoel afgaat. Met zijn educatie en ervaring op het gebied van health & fitness kon ik interessante gesprekken met hem voeren.

Twee jaren geleden toen ik begon met het project “Your Life Matters“, was Jermain ook een van de mensen die ik had benaderd. Hij vertelde me dat hij niet ready was, niet wetende dat hij op dat moment de naweeën van zijn ongeluk weer begon te ervaren. Hij voelde zich onrustig, onzeker, angstig en trok zich terug. Toen ik hem benaderde voor dit project, gaf hij aan dat dit het juiste moment was.

De tussentijdse ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt hebben ervoor gezorgd dat hij zijn zelfvertrouwen en innerlijke rust voor een groot deel terug heeft gevonden. Hij zag dit als een perfect groeimoment om zijn geest verder te versterken. Dit alles heeft ertoe geleid dat hij als persoon weer gezien wilde worden.

Zo zien we dat er verschillende type mensen zijn. Sommigen die meteen handelen en anderen die op hun eigen tijd handelen. Precies hoe water in een rivier stroomt op haar eigen manier, zo zijn wij ook als mensen. We zijn uniek en we hebben onze eigen talenten. Zolang we dat begrijpen, wordt de wereld automatisch een mooiere plek.

Bekijk de ‘A life experience’ video van Vishant Poeran, To inspire, To give hope, To feed those who cannot feed themselves, to be the cure for those who are sick… Suriname, South America

Bekijk de video ook via Youtube

Lees ook:

Randy laat slachtoffer in hulpeloze toestand achter na ernstig ongeval in Suriname

Video – “Het leek alsof hij sliep en zijn lichaam was nog warm”

De moedige Dionne Jennifer Williams -Balgit is heengegaan – foto’s video’s

Griffith vermoedelijk keihard tegen zijn hoofd en ballen geschopt en hulpeloos achtergelaten in cellenhuis Suriname

19- jarige aangereden te Paramaribo. Bestuurder laat hem hulpeloos liggen

Bus chauffeur overleden nadat zijn eigen bus over hem heen reed te Paramaribo (video)

Video – “Er is geen hartslag, je kindje is gestopt met groeien”