Mijn vriendinnen slapen met mijn man – betrapt in een pension in Paramaribo

Nederlandse vriendinnen man Suriname

“Mijn vriendin is zwanger van mijn man, wat mij betreft mag ze die buik kwijtraken. Ik zeg het jullie, vriendinnen zijn niets. Ze zijn jaloers op alles van je en ze gaan er met je man vandoor. Ze gunnen je geen geluk”.

Dat zegt Stefanie uit Paramaribo. Ze wil wraak. Haar man en twee vriendinnen moeten boeten voor wat zij haar hebben aangedaan. Lees haar wraakzuchtige verhaal. Geef het door aan anderen want Stefanie wil iedereen waarschuwen.  Snappen jullie haar boosheid, of moet ze nu gewoon loslaten? Ze heeft toch zelf die vriendinnen aan haar man ‘gegeven’?

Ik was zo blij met mijn man. Dat vertelde ik zowat aan iedereen. Maar vooral aan mijn twee besties. Ik vertelde ze alles. Wat mijn man allemaal voor me deed en hoe zwak hij was voor me. Niet wetende dat hij het met ze deed. Ja, met allebei. Vlak in mijn huis. Ze wisten het niet van elkaar. Nu wel, ik heb ze alles vertel wat ik weet en ik heb ze al het bewijsmateriaal opgestuurd. En nu ben ik alleen. Geen geliefde en geen kind. Ik ben nog wel getrouwd en ik woon wel in ons huis.

Ik ben boos. Ik was rustig. Maar ben nu weer boos. 1 van ze is zwanger. Van mijn man. Ik wil dat hij kapot gaat en ik wil dat mijn twee vriendinnen kapot gaan en die ene die zwanger is van mijn ex mag wat mij betreft de baby verliezen. Precies zoals ik de mijne ben verloren. Het klinkt wreed maar ik heb de afgelopen 3 jaren teveel meegemaakt. Zo erg dat ik mijn kind ben verloren en op een gegeven moment zelf ook niet meer wilde leven.

Het is verschrikkelijk om je geliefde kwijt te raken. Nog erger als hij weggaat met je vriendin.  De ene vriendin heeft me gebracht naar een pension in Paramaribo om me te laten zien hoe mijn man het doet met die andere vriendin. Ik was zwanger. Op dat moment wist ik niet eens dat mijn man het ook deed met die vriendin die me naar het pension bracht. A torie foeroe

Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Ik zal een paar delen vertellen. Gewoon als waarschuwing voor vrouwen die denken dat ze vriendinnen hebben. Volgens mij komt het vaker voor dat je teleurgesteld kan raken in een vriendin of je man. Maar zo erg als bij mij… Heel erg hoor, als ik niet sterk was was ik er niet meer.

Luisteren jullie goed naar mij. Wanneer een vriendin bij je aan de deur komt huilen met haar kind omdat haar man haar heeft geklapt. Neem haar niet in huis. Want een paar weken later klapt jou man je om haar. Dat is mij overkomen.
Wanneer een vriendin van je haar baantje kwijt raakt. Zeg haar niet dat ze je kan komen helpen met eten koken en het huishouden en in je bedrijf. Op den duur betaal je haar om je man te naaien. En om zijn kind te dragen.

Precies deze twee dingen zijn mij overkomen. Mijn twee beste vriendinnen. Tijdens dit alles ben ik een kindje verloren. Mijn eerste kindje. Een zwangerschap van 4 maanden. Omdat ik slaande ruzie heb gehad met mijn man en met Jacintha. Dat is degene die momenteel zwanger is van mijn man Die andere heet Lucenda, ze heeft een man hoor. Ik heb hem ook alles verteld. Ze zijn nog samen. Vandaag praat ze slecht over mij op Facebook. Ze durft.

Deze twee diebries vertrouwde ik met mijn huis, met mijn geheimen. Ik vertelde ze meer dan mijn eigen moeder. En kijk wat me vandaag is overkomen. Dankzij mijn vader die contacten heeft kan ik vandaag de dag nog in mijn eigen huis wonen. Clif, mijn man wilde mij het huis uitzetten. Gelukkig is hem dat niet gelukt. Hij wil nu scheiden. Omdat ik iedereen verteld heb over zijn spelletjes. Zijn familie, en ook de mensen op het werk heb ik alles verteld en laten zien. Foto’s van hem en zijn schatje. Ik heb zijn ego en status schade toe gericht. Daarom wil hij nu van me af. Maar ik wil niet. Misschien pas als ik hem helemaal kapot heb kunnen maken. Ik wil dat hij helemaal niets meer heeft.

Hij woont nu in een klein appartementje met vriendin nummer  2, Jacintha die momenteel zwanger is van Clif. En wat mij betreft mag ze de baby ook kwijtraken. Ik moet haar niet tegenkomen. Precies zoals ze heeft gevochten met mij toen ik zwanger was, precies zo ga ik der leren. Ja, ze mag het zien als een dreigement. Als ze dit leest gaat ze zichzelf wel herkennen. Ik heb helemaal niets te verliezen. Ik ben al zoveel kwijt. Mijn man, mijn gezin En mijn vriendinnen. Ze waren echt mijn alles. Het voelt alsof ik jaren in de rouw ben. Ik ben kapotgemaakt door mijn vriendinnen. Ze doen alsof ik heb gezegd: “Aub nemen jullie Clif maar hoor”

Mijn man heeft me ook wel pijn gedaan, maar het is een man. Ja, ik dacht niet dat hij net als andere mannen was maar toch. Ik wilde niet dat hij wegging. Ik heb hem gesmeekt om bij me te blijven. Hij ging heen en weer. En nu komt hij niet meer. Hij krijgt een ander gezin.

Wat die dames me hebben aangedaan. Ik kan het me niet voorstellen. Gewoon vlak in mijn huis. En dan hebben ze ook nog elkaar bedrogen Ze wisten zelf lange tijd niet eens dat ze het beiden met mijn man deden. En toen die ene het wist heeft ze het aan mij gezegd. Ook uit een soort wraak op mijn man. Hij heeft me diezelfde avond gezegd dat hij het met beiden heeft gedaan en hij heeft ze zelf die foto’s gestuurd als bewijs”. Zo dom toch.” Ik heb alles doorgestuurd. Sommige zijn viraal geworden. Ik heb ook een paar stomme dingen gedaan nadien. Maarja, ik was en ben nog steeds erg boos. Zelfs nu na een paar jaar. Maar omdat ik weet dat die ene zwanger is van hem. Ik dacht altijd dat het misschien nog goed kon komen met Clif. Nu komt hij niet meer.

Ik ben mijn geloof in mensen kwijt. Ik heb zo een beetje een hekel aan iedereen gekregen. Ik vertrouw de mens gewoon niet meer en dat maakt me een vervelende, ellendige en wraakzuchtige persoon. Ik was niet zo

Maar het gebeurt me nooit meer. Nooit meer vriendinnen voor mij. Geen Surinaamse, maar ook geen Nederlandse. Ik moet ook niets van die weten. Ik heb mijn lesje wel geleerd de afgelopen jaren. Maar deze twee kwamen in mijn huis, mijn bedrijf en ze wisten alles van me. Ook dingen van mijn familie en schoonzussen vertelde ik ze. Nu koopt ze babyspullen met mijn schoonzus. Ze hebben zoveel dingen van me door verteld inclusief leugens waardoor ik nu ook niet op goede voet leef met mijn broers en ook mijn moeder is heel boos op me. Mijn moeder heeft ooit een fout gemaakt. Ook dat heeft 1 van hun aan mijn vader verteld. Ik weet tot nu toe niet wie, misschien mijn man. Mijn ouders zitten daardoor ook in de problemen.

Ik schrijf jullie omdat ik boos ben, maar ook om jullie te waarschuwen. De mens is niet goed. Je slaapt met ze in 1 bed en in datzelfde bed slapen ze met je man. Ik praat vandaag niet over doe man. Hij is helemaal gek geworden.  Maar hij krijgt zijn paimang wel. Hij wilde graag een kind. Hij krijgt een kind. Maar Karma gaat hem nog pakken. Ik ben blij dat ik geen zussen heb, hij zou ze zeker ook verleiden. Of andersom.

Sorry, ik schrijf mijn verhaal met woede.  Ik ben boos op 3 mensen. Mijn ex en mijn twee vriendinnen. En eigenlijk ook op mezelf. Ik leefde in een droomwereld. Ik wist het diep van binnen wel. Ik zie nu pas in hoe ze altijd naar me keken. Jaloers. Afkeurend. Nooit gaven ze mij een complimentje. Ik gaf ze wel altijd alles. Mijn leven was beter dan die van hen. Zij hadden het moeilijk thuis, financieel en ik was stabiel. Ik heb nooit en nimmer iets van hun gehad. Wel liefde dacht ik. En hun tijd. Ze waren vaak bij me. Daar was ik blij om. Ik wilde niets van ze. Ondertussen vraten ze van mij.

Knopen jullie mijn verhaal goed in jullie oren. Het leven kan jou echt verrassen. 1 ding is heel belangrijk: vertrouw geen vriendinnen en mannen. Vertrouw op jezelf en bouw jezelf op. Maar wees ook geen bobbo. Ik was slap. Iedereen kon met me doen wat ze willen. Maar nu niet meer. Mijn tweede brief volgt dan gaan jullie lezen hoe ik wraak heb genomen op deze drie duivels. Tot dan rust ik niet, ze hebben me kapot gemaakt en nu ga ik hetzelfde bij hun doen. Jullie gaan me zeggen dat ik los moet laten. Want ik heb ze zelf in huis genomen en ze letterlijk aan mijn man gegeven. Dat klopt. Daarom heb ik ook het recht om ze weer kapot te maken. Ook die ene die zogenaamd weer bij haar man is. Ik bespaar haar niet.

Is misschien makkelijk praten voor jullie. Maar pas als je weet hoe het voelt om je man en je beste vriendin uit een pension te zien rijden, wetende dat ze het hebben gedaan, dan pas gaan jullie mijn wraak snappen. Groetjes van Stef

Lees ook: