Wie kent deze dode jongeman? Politie Suriname

politie Suriname nabestaanden

Een triest bericht. Deze jongeman is aangereden in Suriname en helaas in het AZP ziekenhuis Paramaribo overleden. Bekijk de foto, het beeld kan een beetje emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee.

Mis je iemand of herken je deze jongen? Maak dan dringend contact met de politie. Er wordt dringend gezocht naar de nabestaanden van deze man. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn signalement en ongeval. Geef het bericht door aan iedereen. Wie weet kan de familie snel opgespoord worden.

Onderstaand bericht komt van: KORPS POLITIE SURINAME – Bestrijding Zware Criminaliteit – Forensische Opsporing
Telefoonnummers: 404022

Oproep Nabestaanden

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt de opsporing van de nabestaanden van de overleden manspersoon. Hij is in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 augustus 2021 als voetganger door een personen auto aan de Hadji Iding Soemitaweg ter hoogte van km 11 te Bittenzorg in het district Commewijne aangereden.


De voetganger wiens personalia onbekend is, kwam in de vroege ochtend van zondag 08 augustus 2021 in het Academisch ziekenhuis Paramaribo te overlijden.

SIGNALEMENT:

Geslacht:…………….. Mannelijk

Etniciteit:………………….Marron

Gelaatskleur:……………. Bruin

Haar:……………………….. Kroes

Lichaamsbouw:……….. Slank

Geschatte lichaamslengte:……….. 1.66M

Geschatte leeftijdsklasse:………… 20-25 jaar

Overledene was slechts gekleed in een blauwe korte broek. Aangezien bedoelde man meerdere malen zodanig gekleed ging in de omgeving Bittenzorg, Commewijne alwaar hij werd gezien, bestaat het vermoeden dat het verkeersslachtoffer een zwervers bestaan leed.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de overledene wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Meerzorg op het telefoonnummer 354045 de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Paramaribo, 08 september 2021
Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit

Namens deze,
De hoofdinspecteur van politie,
M. Pinas

politie Suriname nabestaanden