Video’s – “Al mijn kleren zijn gebrand” Felle brand te Paramaribo Noord

brand Paramaribo Noord Beuk kleding

Hier is iedereen bang voor. Brand in huis en alles kwijtraken

Dat gebeurde met meneer Lucien Beuk. Zijn huis brandde afgelopen zaterdag af. Het ging zo snel dat hij maar een paar dingen kon redden. Bekijk de video’s van de enorme brand te Paramaribo Noord. Zoveel vuur. Wat een nachtmerrie. Meneer Beuk is alles kwijt, een aantal mensen hebben hem een beetje kunnen helpen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan een ieder.

Dat moet een eng gevoel zijn geweest. Je huis zien afbranden. Zoveel vuur dat je niets meer kunt doen om het te stoppen. Dat gebeurde afgelopen zaterdag te Paramaribo Noord. Een enorme brand aan de Djamoestraat. Precies op de hoek met de Lemmetjestraat

Het huis van meneer Lucien Beuk brandde helemaal af. Er bleef zowat niets meer over van zijn woning aan de Djamoestraat. Een huis waar hij al bijna 50 jaar woonde. “Al mijn kledingstukken zijn gebrand” zegt meneer Beuk aan de media. 

Hij weet nog steeds niet wat er precies is gebeurd die bewuste zaterdagavond. Hij hoorde wel een vreemde knal, maar had nog niet eens door dat zijn huis in brand stond. Hij stond achter het huis. Er was geen stroom, dus hij vermoedde dat het om een verkeersongeval ging. Op een gegeven moment liep hij naar de voorkant van zijn erf en zag toen dat er brand in zijn slaapkamer was. Het plafond stond in brand

Hij riep de buren om hulp, het mocht niet baten. Het vuur sloeg snel om zich heen. Ze konden nog net een vriezer, wasmachine en vier gascilinders redden. Toen de brandweer arriveerde was er zoveel vuur. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de zaak verder.

Bekijk onderstaande foto’s en video’s:

brand Paramaribo Noord Beuk kleding brand Paramaribo Noord Beuk kleding