Video – “Er is geen hartslag, je kindje is gestopt met groeien”

zwanger depressie baby Suriname Danielle bevallen

“Weet je dat je zwaar depressief kunt worden na een zwangerschap?”

Video – Danielle verloor haar mama tijdens haar eerste zwangerschap, ze verloor haar kindje in de douche tijdens haar tweede zwangerschap en tijdens haar derde zwangerschap hoorde ze: “Er is geen hartslag”. Maar haar lichaam dacht weken daarna nog steeds dat ze zwanger was. En tijdens een volgende zwangerschap verloor ze haar papa. Bekijk de video en luister naar het hartverscheurende en eerlijke levensverhaal van Danneke. Geef het door aan een ieder. Ook aan mannen, want ze zijn ook belangrijk tijdens de zwangerschap! Je weet pas wat depressie is als het je overkomt.

De emotionele Danielle Renfrum deelt via ‘a life experience’ video van Vishant Poeran voor het eerste haar intense verhaal. Dat was moeilijk maar ze wil andere vrouwen inspireren en helpen, zoek aub hulp als dit ook meemaakt. Praten helpt want het kan je kapotmaken van binnen.

Veel vrouwen gaan door een fase van depressie na de geboorte van hun kind. Zij krijgen een gevoel van disconnectie met hun nieuwe baby. Vaak genoeg weten de partners en de naasten er helemaal niets van. Hierdoor bestaat de kans dat de disconnectie nog groter wordt en een vrouw zich totaal alleen en radeloos voelt.

Danielle deelt haar levenservaring. Van herhaaldelijk verlies, disconnectie, een mentale imbalance tot een uitdaging om professionele hulp te zoeken om uiteindelijk kleine overwinningen te boeken met als doel groei en ontwikkeling. Het gebeurt vaak, maar velen praten er niet over. Dani heeft alle moed bij elkaar geraapt en heeft ervoor gekozen om voor het eerst haar verhaal zo uitgebreid te delen.

Haar voornaamste doel: vrouwen inspireren met haar verhaal, zodat zij op zoek gaan naar hulp tijdens deze uitdagende momenten. Hiernaast is het ook van belang dat vooral partners die extra ondersteuning geven tijdens deze uitdagende fase.
Thank You Dani!

Bekijk de ‘A life experience’ video van Vishant Poeran, To inspire, To give hope, To feed those who cannot feed themselves, to be the cure for those who are sick… Suriname, South America
“Mijn vader komt in een lijkenwagen naar huis”

Je kunt de video ook rechtsreeks via Youtube bekijken:

Lees ook:

Help, mijn baby is er niet meer! Mijn verhaal

Video – De jonge Chelsea uit Suriname raakte besmet en heeft het bijna niet gehaald

De moedige Dionne Jennifer Williams -Balgit is heengegaan – foto’s video’s

Video – “Het leek alsof hij sliep en zijn lichaam was nog warm”