Onze geliefde John Adipi is heengegaan – foto’s video

JOHN ADIPI vader Suriname binnenland

Hij was Staatsbushouder en Visverkoper van het eerste uur. Boven-Suriname verliest in Baala John een geweldige man. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij wordt bekend gemaakt dat John Adipi is overleden. Let op: De uitvaart zal plaatsvinden in het binnenland. Lees het bericht voor meer informatie. Bekijk de gedeelde video en foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de families Adipi, Jeroe, Huur, Stedenburg en tevens de totale gemeenschap van Pokigron, Abenaston en Nieuw Aurora heel veel sterkte met dit verlies.

Als wij van tranen een trap konden bouwen en herinneringen een brug, dan klommen we hoog de hemel in
en brachten we u terug, Oom John

Met deze woorden maken de families Adipi, Jeroe, Huur, Stedenburg en de rest bekend dat hun geliefde vader, broer, oom, opa en neef

JOHN ADIPI

is heengegaan .

Boven-Suriname verliest in Baala John, zoals John Adipi bij iedereen bekend was, een harde werker, eerlijke, betrouwbare, behulpzame en nederige vriend. Staatsbushouder en Visverkoper van het eerste uur.

De brokodei is op vrijdag 10 september 2021
De begrafenis op zaterdag 11 september 2021 op Pokigron (binnenland)

Condoleances adres is ten huize van de overledene
Coroniestraat (zijstraat van de Hiraweg)

Wij van FamilieNieuws condoleren de families Adipi, Jeroe, Huur Stedenburg en de totale gemeenschap van Pokigron, Abenaston en Nieuw Aurora.

Bekijk de gedeelde video en foto’s. Geef het door aan belangstellenden.

JOHN ADIPI vader Suriname binnenland

JOHN ADIPI vader Suriname binnenland JOHN ADIPI vader Suriname binnenland