Dank jullie wel. Mijn 14-jarige dochter is weer thuis – vermissing Suriname

opzoek Suriname

We willen iedereen bedanken voor de medewerking! Jullie mogen onderstaand bericht doorgeve zodat men weet dat de scholiere weer thuis is. 

Onderstaand AANGEPAST  bericht schreven we eerder.

De zeer bezorgde moeder  vraagt hierbij jullie aandacht. Haar dochter is sinds woensdag 1 september 2021 spoorloos. Dus bijna een week. Ze is die dag van school vertrokken en sindsdien niet thuis gekomen.

De familie maakt zich ernstig zorgen en vraagt een ieder om naar haar uit te kijken. Het meisje uit Suriname is pas 14 jaar jong. Weet u waar ze is? Maakt dan onmiddellijk contact op onderstaande telefoonnummers (verijderd) of bel de dichtbij zijnde politiepost. De politie is inmiddels ook ingeschakeld.

De familie is te bereiken op de volgende telefoonnummers:

We bedanken een ieder voor hun medewerking en voor het delen van dit bericht!

Het meisje is inmiddels weer thuis. We bedanken eenieder voor het delen.