Video – “Precies voor Club Touche at ik uit vuilnistonnen “

pastor Pinas Nederland Suriname Frans Guyana

“Mie bin de wan echte werede mang! Ik ontmoette een Dominicaanse dame in Cayenne ze rookte en uit nieuwsgierigheid en stoerheid begon ik te proeven.”

Video – Een fantastisch levensverhaal. Een inspirerende video voor velen. Het verhaal van Maxi Pinas: Van zwerver naar Pastor. Hij was jarenlang zwaar verslaafd aan drugs. Zijn familie wilde niets meer van hem weten. Hij belandde op straat in Paramaribo en at uit vuilnistonnen.

Een uitzichtloze situatie zou je denken, maar hij kwam er wel uit. En doet nu veel voor anderen. Bekijk de video’s en geef het door. Wellicht kan het iemand in moeilijkheden helpen. Helpen jullie mee met een big up voor Pastor Maximiliaan Pinas?

De 62-jarige Maximiliaan Pinas was jarenlang zwaar verslaafd aan drugs. Hij werd verstoten door zijn familie, belandde op straat en zwierf 25 jaar lang door de straten van Paramaribo en at uit vuilnistonnen. Vlak voor Club Touche at hij uit de tonnen. Wanneer er een special was, of wanneer mensen waren gaan dansen. At hij uit de tonnen wanneer die gevud werden.

In 2004 werd hij door evangelisten van Victory Outreach gered en beterde hij zijn leven. Nu is hij al ruim tien jaar pastor van de Gemeente Vredenvorst in de volkswijk ‘Vietnam’ in Saint-Laurent, waar hij anderen die door een diep dal gaan een reddende hand biedt. Lees verder in DWT krant van Woensdag.

Luister en bekijk onderstaande video. Geef het door aan iedereen. Het kan mensen die het nu moeilijk hebben inspireren en helpen.

Bekijk de video’s:

Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.


Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.

Bekijk ook de video’s waarin hij mensen helpt in Suriname en Frans Guyana: