Live video – Het afscheid van onze lieve Antysha Lynch in Suriname – foto reportage

lynch Antysha Paramaribo kind 9 jaar

Niet ver, vlak om de hoek sloeg het noodlot toe. Liever was je thuis gebleven. Onvoorstelbaar en hartverscheurend. Hoe moet een moederhart dit dragen? Helpen jullie mee met de condoleances?

Ze was een lieve dochter, een zusje voor Sjalino, een knappe leerling en een klasgenootje met vriendinnetjes en vriendjes. Antysha Lynch mocht maar 9 jaartjes jong worden. Ze overleed na een tragisch ongeval na school. We wensen een ieder, in het bijzonder haar mama en papa veel kracht toe.

Live video – Op dit moment is de uitvaart. Er is een livestream voor de familieleden uit Nederland en Suriname die er niet bij kunnen zijn. Je kunt de video hier bekijken. Let op de beelden kunnen zeer emotioneel overkomen. Geef het door aan belangstellenden. Bekijk ook de condoleances van haar familieleden, de overige en vele gedeelde video’s en  foto’s. Rust zacht lieverd

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken. 

Je ging naar school
Neen, er was geen tegenpool
Je maakte een repetitie
Je kreeg een “tien”
Je rende zo blij naar huis,
want papa Perry en mama Linda moesten t zien.
Vrijdag nog maakte jij je laatste reken rep.

Maar het noodlot sloeg toe
Niet ver, vlak op de hoek.
Rust zacht mijn lieve mamietje
~ Mama ~
Mama Linda Juanita Sardjo Papa Perry Hothleuf

~

My Sweet beautiful Antysha
We zullen je heel veel missen 
Vandaag moeten we je zien weggaan. Je bent nu in God handen
Je was een heel flink en knap meisje
Je hebt niet veel mee gemaakt en zo vroeg weg gegaan van ons
Altijd zei je tegen mij:  tante, ik heb honger en nu kan ik je stem niet meer horen 
waarom moest je zo van ons weg gaan?
liever was je maar thuis gebleven dan zou dit niet gebeuren.
Als ik de tijd kon draaien of had te weten dat je ons zou verlaten

Ik zal je heel veel missen
~ je tantie Roshena Lynch ~
R.I.P

my Angel

Antysha Lynch

 Geboren 7 jan 2012
Overleden  31 aug 2021
In de jeugdige leeftijd van 9 jaar

De uitvaart is VANDAAG, dinsdag 7 september 2021. Bekijk onderstaande foto voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken. 

Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0

Let op: Wij gaan eerder haar ontzielde lichaam ophalen. We gaan dan eerst richting haar school daarna Welgedacht A. Daarna richting Hodi Mi. Aankomst Hodi Mi moet vòòr 1 u zijn want er gaat een brasband zijn vòòr het afscheid. Afscheid begint om 1300 uur

Een kleine vrijwillig donatie is welkom

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s:

Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0 Antysha lynch school Paramaribo Suriname 0

Belijk hier de live video van de uitvaart

Gaar de video niet open? Bekijk hem dan hier rechtstreeks via Youtube. Klik hier.