Surinaams prinsesje met bloedkanker heeft onze hulp dringend nodig – foto’s

Surinaams kindje hulp Columbia bloedkanker Nederland

Het is een keiharde strijd. Maar we geven het niet op!! Ons Prinsesje, Amouriah Tirtosentono is nog steeds ernstig ziek. Helpen jullie allereerst mee met de beterschapswensen? En de mensen die gelovig zijn? Willen jullie aub voor haar blijven bidden? Gaarne dit bericht delen met iedereen!

Het meisje met bloedkanker heeft een beenmerg transplantatie nodig, maar haar ouders redden dit niet alleen. Mek oe jepi makandra, oekang jep a mooi meisje foe kang libie moro fara aub. Samen kunnen we dit kindje echt wel helpen, we hebben al bewezen dat we er kunnen zijn voor haar!! Bekijk de dringende oproep van haar vader en de overige foto’s. Geef het door aan iedereen in Suriname en Nederland. Met onze hulp lukt het zeker.

Hallo allemaal, mijn naam is Amouriah Tirtosentono en ik ben op 16-06-’21 vertrokken naar Colombia voor medische behandeling voor Leukemie (bloedkanker) waarmee ik strijd. Dankzij jullie allen (samenleving/bedrijfsleven) is het mijn moeder en ik gelukt af te kunnen reizen naar Colombia. Na enige chemo behandelingen en bioptie testen (beenmerg onderzoek) blijkt dat ik een beenmerg transplant nodig heb. Mijn ouders kunnen dit niet alleen en vragen daarom om jullie hulp. Kunnen jullie mij en mijn ouders ondersteunen. Aub want de kosten zijn zo hoog. Zelfs een  klein gebaar zou al heel veel betekenen voor ons. Jullie kunnen contact opnemen met mijn papa die nog in Suriname is, want hij en mijn zus moeten ook nog afreizen naar Colombia om als donors getest te worden. Contact nummer +5978567088 Julian Tirtosentono.
De rekening nummers staan op onderstaande collage vermeld. Deel het met iedereen aub.

I know it’s a hard time now…
But please let’s help this little cutey
God Bless You for helping this little angel
SHARING IS CARING

Amouriah Tirtosentono kindje Suriname

Bekijk  hieronder de eerder gedeelde brief van de arts en de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan iedereen!!! Samen staan we sterk

Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname

Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname

Lees ook:

Help aub, ons dochtertje Amour is heel erg ziek – foto’s