Video – “Jongetje gereanimeerd na elektrische shock in Suriname” Familie radeloos

kinderen Suriname familie stroom jongetje

“If wan paal bin de, stroom no bo nak a boy. We hebben geen water, we hebben geen stroom niet eens een weg. Omdat we het illegaal moeten tappen is dit gebeurd”

Video – Luister naar de familieleden en buurtgenoten van het jongetje dat geraakt is door een stroomkabel. Heel triest! Je kunt je bijna niet voorstellen dat mensen, en vooral kinderen, in deze omstandigheden moeten wonen. Er moet iets gebeuren voordat het goed fout afloopt. Deel daarom de video met iedereen zodat het de juiste mensen bereikt. Misschien kan Gran Lanti medelijden krijgen met de kinderen en de situatie daar verbeteren!! Ook dit is Suriname!!

Velen hebben gehoord van het Surinaamse jongetje dat een stroomshock heeft gekregen, maar we hadden nog niet het werkelijke verhaal gehoord van ooggetuigen. Bekijk de video en luister naar de familieleden en buurtgenoten van het jongetje. Echt erg om te horen en vooral om te zien.

We zien dat Blok 3 Sonny point een kinderrijke buurt is. Een buurt die veilig moet zijn voor kinderen en dat is het niet op dit moment. Kijk naar de video van STVS de straat. Kijk naar de bedradingen in de omgeving. Kijk wat er mis is in de buurt. En kijk naar de rondrennende kinderen. Dat kan gewoon niet veilig zijn.

De draden hangen veel te laag. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje, En ja hoor gisteren was het helaas zo ver. Een jongetje van 10 jaar heeft stroom gekregen en het jongetje is tot in het ziekenhuis beland. Hij moest zelfs gereanimeerd worden. Iedereen dacht dat hij al dood was. De familieleden en de mensen van de buurt vertellen precies wat er is gebeurd.

Het is triest om naar de verhalen te luisteren. Er wonen kinderen in de buurt, er moet iets veranderen want we kunnen niet wachten tot dit weer gebeurt….of erger.

Buurtbewoners blok 3 van Sonny Point doen hun verhaal over stroom shock jongetje. Bekijk de video van STVS de Straat