Surinaamse politieagent mogelijk slachtoffer van voodoopraktijken

voodoo Suriname Surinaamse politie man

Wat betekent het als “voodoodingen” onder je auto liggen?

Een politieagent uit Suriname is zich een hoedje geschrokken toen hij spullen bij zijn auto aantrof die te maken hebben met mogelijke voodoopraktijken. De man vraagt zich wel af wat dit te betekenen heeft. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met geïnteresseerden. Kan het komen van iemand die verliefd om hem is? Of moet hij voortaan heel voorzichtig zijn?

Een ei en nog wat andere dingen die duiden op zwarte magie. Dat zag een politieagent uit Suriname afgelopen week. De spullen lagen onder zijn auto. Net voor zijn achterband. Hij schrok zich kapot. En hij was blij dat hij de spullen op tijd heeft kunnen zien.

De agent heeft geen idee wat het te betekenen heeft maar wat wel duidelijk was, was dat het attributen zijn die te maken kunnen hebben met voodoo praktijken. Praktijken die mogelijk zijn uitgevoerd bij zijn auto. Zal iemand het op hem gemunt hebben?

Hij heeft geen idee wie de spullen daar heeft achtergelaten en hij heeft geen idee wat hij erachter moet zoeken. Wat hij wel weet is dat hij voortaan voorzichtig gaat zijn. Wat zou dit kunnen betekenen? Misschien is iemand verliefd op hem? Of zal het van iemand komen die kwade bedoelingen heeft?