12-jarige steekt 14-jarige omdat ze haar beltegoed heeft opgemaakt – politie Suriname

politie nichtjes familie beltegoed Suriname

Triest dit hoor: De meisjes zijn notabene nichtjes van elkaar

Een vechtpartij tussen twee jonge meisjes die familie van elkaar zijn. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Geef het door aan belangstellenden. Waarom doen onze kinderen elkaar dit aan? Dit kan toch niet?

Politie Suriname schreef het volgende: Twaalfjarig meisje verwondt nicht met scherpe voorwerpen. De politie van het bureau Santodorp heeft op zondag 29 augustus de 12-jarige K.R. aangehouden, nadat zij zich met haar moeder op het politiebureau had aangemeld.

Een 14-jarig meisje deed op zaterdag 28 augustus aangifte op voormeld politiebureau ter zake mishandeling tegen haar 12-jarige nichtje K.R. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de aangeefster zonder toestemming op vrijdag 27 augustus de telefoon van haar nichtje nam. Zij belde daarmee totdat het beltegoed verlopen was. K.R. die dit opmerkte, vroeg haar 14-jarige nicht om rekenschap.

Dit viel vermoedelijk niet in goede aarde bij haar, waardoor de twee nichten op de vuist gingen. Uit boosheid verwondde K.R. haar nicht met een keukenmes en een kapotte fles. De nicht raakte aan haar linkerarm verwond en moest medisch worden behandeld.

K.R is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.