Onze collega Defien Changoer is heengegaan – Politie Suriname – foto’s

Defien Changoer collega politie Suriname Paramaribo

Wederom een jong verlies in het korps. Hierbij maakt het korpspolitie Suriname het overlijden van collega Defien Changoer bekend. Hij mocht maar 47 jaar jong geworden. Helpen jullie mee met de condoleances?

De uitvaart zal MORGEN, vrijdag 3 september 2021 met aangepast korpseer plaatsvinden te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Bekijk ook de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen het korps, maar ook de diepbedroefde familieleden en vrienden, heel veel kracht en sterkte met dit veel te vroege verlies.

Politie Suriname deelde het volgende overlijdensbericht van Defien Changoer

Groot was zijn Liefde, intens ons verdriet.
Prachtig zijn de mooie herinneringen die hij achterliet.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op maandag 30 augustus 2021 haar is komen te ontvallen, de brigadier van politie

Defien Changoer

op de leeftijd van 47 jaar.
Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau aan de Keizerstraat.

De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op vrijdag 3 september 2021 om 16.00 uur op de R.K. begraafplaats aan de Schietbaanweg. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 13.00 uur – 13.45 uur in de aula van het Uitvaartbedrijf Poesa aan de Draibatrastraat, gevolgd door een uitvaartdienst van 13.45 uur tot 14.45 uur . De stoet vertrekt om 15.00 uur onder begeleiding van de M.S.D. naar de R.K. begraafplaats aan de Schietbaanweg. Ter hoogte van de ingang van de Chinese begraafplaats zal het stoffelijk overschot met aangepast korpseer naar de ingang van zijn laatste rustplaats worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.
Paramaribo, 2 september 2021
Public Relations K.P.S.

Defien Changoer collega politie Suriname Paramaribo Defien Changoer collega politie Suriname Paramaribo Defien Changoer collega politie Suriname Paramaribo Defien Changoer collega politie Suriname Paramaribo